Viaplay kondigt nieuwe 22-delige serie over Max Verstappen aan

max verstappen, master of the track, viaplay

Viaplay kondigt vandaag ‘Verstappen – Master of the track’ aan, een 22-delige serie met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen in de hoofdrol. De nieuwe serie is vanaf nu te zien op de streamingdienst. 

In 22 afleveringen geeft de Nederlandse superster de Viaplay-abonnees uitleg over alle bevestigde circuits op de Formule 1-kalender 2022. Verstappen heeft de cockpit van zijn Formule 1-bolide ingeruild voor een simulator, rijdt in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika en legt hij uit hoe je elk circuit onder de knie krijgt.

Baankennis

Alle afleveringen van ‘Verstappen – Master of the track’ zijn terug te vinden op het Viaplay-platform en te zien tijdens de voorbeschouwingen op de Grands Prix.

Max Verstappen: “Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk onze wereldtitel kunnen verdedigen. Ik denk dat de Viaplay-kijkers een heel spannend jaar mogen verwachten. Ze kunnen zich op elk raceweekend voorbereiden en wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de rondes te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Ik hoop dat iedereen zal genieten van alle Formule 1-actie.”

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

Extra streams

Viaplay heeft naast de reguliere beelden van alle trainingen, kwalificaties en races nog veel meer in petto voor haar abonnees. Zo zullen er naast de bekende streams met de pitlane-beelden, de gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race.

Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er per Grand Prix nog een derde onboard stream beschikbaar. Komend weekend in Bahrein is Lewis Hamilton op de derde onboard stream te zien. Bij zowel de onboard van Verstappen, de pitlane-beelden als de live timing is tevens het Nederlandse commentaar te horen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Extra Formule 1-programma’s

Naast de uitgebreide studioprogrammering op zaterdag en zondag rondom de kwalificatie en de race, worden de kijkers tijdens de Grand Prix-weekenden ook op vrijdag en maandag getrakteerd op Formule 1-content van Viaplay. Op vrijdag verzamelen de Viaplay-analisten zich samen met experts uit de autosportwereld rond de tafel voor het previewprogramma ‘F1 Shakedown’. Na de veelbewogen raceweekenden blikt Amber Brantsen op maandag met speciale gasten terug op alle actie op en naast de baan in het praatprogramma  ‘F1 Track Talk’.