Voeg ‘Cruella’ en ‘Black Widow’ nu toe aan je kijklijst op Disney Plus

De nieuwe Disney-films ‘Cruella’ en ‘Black Widow’ zijn vanaf nu toe te voegen aan je kijklijst op Disney Plus. De landingspagina’s van beiden films zijn live gegaan op de service. 

Om ‘Cruella’ of ‘Black Widow’ via VIP-toegang op Disney Plus te kunnen kijken heb je een abonnement op Disney Plus nodig. Zolang het abonnement actief is kan je de films zo vaak kijken als je wil. Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op boven of onderstaande Disney-banners klikken.

Beiden film kosten, net als ‘Mulan’ en ‘Raya And The Last Dragon’, 21,99 euro.

‘Cruella’ (28 mei 2021 / VIP-toegang)

‘Cruella’ speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, te midden van de punkrockrevolutie. De film volgt het jonge arme meisje Estella, een slimme en creatieve zwendelaar die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. Samen bouwen ze een leven voor zichzelf op in de straten van Londen. Op een dag valt Estella’s talent voor mode in het oog van barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson uit oa ‘Howards End’ en ‘Sense & Sensibility’), een modellegende die enorm chic is en een groot aanzien heeft. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Wil je ‘Cruella’ via VIP-toegang kijken? Klik dan hier hoe je dit kunt doen.

De Disney-film alvast in je kijklijst zetten? Klik hier.

cruella disney plus, 10 april.

‘Black Widow’ (9 juli 2021 / VIP-toegang)

‘Black Widow’ In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ van Marvel Studios wordt Natasha Romanoff, ook bekend als Black Widow, geconfronteerd met de duistere delen van haar leven, wanneer een gevaarlijke samenzwering ontstaat die verband houdt met haar verleden. Achtervolgd door een kracht die zich niet laat tegenhouden om haar uit te schakelen, moet Natasha omgaan met haar geschiedenis als spion en de verbroken relaties die in haar kielzog zijn achtergelaten, lang voordat ze een Avenger werd.

Wil je ‘Black Widow’ via VIP-toegang kijken? Klik dan hier hoe je dit kunt doen.

De Marvel-film alvast in je kijklijst zetten? Klik hier.

black widow disney plus, 10 april

‘Gratis’ op Disney Plus?

Het is tot op heden niet bekend wanneer beiden films zonder extra kosten op Disney Plus te zien zijn. Er van uitgaande dat Disney dezelfde lijn aanhoudt als ‘Mulan’ en ‘Raya And The Last Dragon’ zal dit 3 maanden gaan duren. Dit betekent dat ‘Cruella’ eind augustus op de dienst zal verschijnen en ‘Black Widow’ begin oktober.