Waanzinnige tweede foto van ‘Raya and the Last Dragon’ vrijgegeven

raya and the last dragon, disney, 20 oktober 2020-1

Disney heeft vandaag een tweede prachtige foto van zijn opkomende film ‘Raya and the Last Dragon’ vrijgegeven. Morgen (woensdag) is eveneens de trailer van de nieuwe Disney-titel aangekondigd. 

Het is een afbeelding van de eenzame krijger Raya, die met beiden handen haar zwaard vasthoudt. Maar let vooral op de details: de pluisjes textiel op de realistisch ogende cape, het haar en de regendruppels die van haar hoed af vallen. Dit laat ons in ieder geval absoluut watertanden. Ik zou zeggen, oordeel zelf.

(tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

raya and the last dragon, disney, 20 oktober 2020

disney, raya and the last dragon, first look
De eerste foto van ‘Raya and the Last Dragon’ die in juli van dit jaar werd vrijgegeven.

In dit artikel:

59e film

‘Raya and the Last Dragon’ wordt de 59e film van Walt Disney Animation Studios. De film wordt geregisseerd door Paul Briggs (oa Frozen 2, Zootropolis en Rapunzel) en Dean Wellins (oa Moana, Ralph breaks the internet en de Prinses en de kikker) en mede geregisseerd door John Ripa (Big hero 6, Moana en Zootropolis).

De film is geproduceerd door Osnat Shurer (Moana en One Man Band) en geschreven door Kiel Murray (Cars 3) en Adele Lim (Crazy Rich Asians).

Plot

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Release

‘Raya and the Last Dragon’ had eigenlijk in november 2020 moeten uitkomen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De film staat nu voor 10 maart 2021 op de agenda.