Wanneer is ‘Ron’s Gone Wrong’ op Disney Plus te zien?

rons gone wrong, disney plus, disney+

‘Ron’s Gone Wrong’ is een nieuwe animatiefilm van 20th Century Studios, die op 13 oktober in première gaat in de Nederlandse bioscopen. Maar wanneer kunnen we het avontuur van Barney en Ron eigenlijk op Disney Plus verwachten?

‘Ron’s Gone Wrong’ vertelt het verhaal van Barney (stem van Jack Dylan Grazer uit ‘Luca’), een sociaal onhandige middelbare scholier en Ron (stem van Zach Galifianakis uit oa ‘The Hangover’ en ‘Birdman’), zijn nieuwe digitale, wandelende en pratende apparaat die zijn ‘beste vriend uit de doos’ zou moeten zijn. Rons hilarische storingen, gezien in het licht van het huidige sociale mediatijdperk, lanceren het duo echter in een reis boordevol actie waarin ware vriendschap ontdekt wordt.

Disney Plus

In pre-corona tijden duurde het zo’n zes a zeven maanden voor een (Disney) bioscoopfilm op Disney Plus belandde. De pandemie heeft deze periode flink op de schop gegooid. Disney heeft aangekondigd dat alle films die in 2021 uitkomen 45 dagen in de bioscoop gaan draaien. Daarna zal de film toegevoegd worden op Disney Plus, uiteraard zonder extra kosten. Dit betekent dat we ‘Ron’s Gone Wrong, die vanaf 13 oktober in de bioscoop gaat draaien, op maandag 3 of woensdag 5 december (de content releasedagen van Disney) op Disney Plus kunnen verwachten.

Zie hieronder de trailer.