Wanneer is Secret Invasion seizoen 2 te zien op Disney Plus?

Secret Invasion seizoen 2
Image:ⓒ Disney

Op 21 juni 2023 verscheen de gloednieuwe Marvel-serie op Disney Plus. Komt er na seizoen 1 ook een Secret Invasion seizoen 2?

Secret Invasion met Samuel L. Jackson als Nick Fury

In de nieuwe serie Secret Invasion hoort Nick Fury, gespeeld door Samuel L. Jackson, van een clandestiene invasie van de aarde door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde hebben opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een ​​dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden. Maar komt er na het eerste seizoen van Secret Invasion een tweede of blijft het hierbij?

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Komt er een Secret Invasion seizoen 2?

Op dit moment hebben Disney en Marvel nog geen aankondiging gedaan van een tweede seizoen van Secret Invasion. Zodra we meer weten, laten we je dat uiteraard direct weten.

Ben je benieuwd naar seizoen 1 van Secret Invasion? Bekijk dan hieronder de officiële trailer.

Wanneer is Secret Invasion seizoen 2 te zien Disney Plus?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Secret Invasion komt. De releasedatum is om die reden dus ook nog niet gekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief en via onze social media-kanalen. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Waar gaat het verhaal van Secret Invasion over?

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.