Wanneer komt de Disney Plus app naar de KPN en Ziggo box?

disney-plus-ziggo, kpn

Gisteren werd bekend dat Disney een deal gesloten heeft met het Engelse televisienetwerk Sky. Dit betekend dat de Disney Plus app voor abonnees uit Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Italië (de landen die Sky bediend) beschikbaar komt voor de mediabox.

Disney Plus wordt op 24 maart namelijk in Europa gelanceerd, ook in Frankrijk, Spanje en Zwitserland kunnen ze gaan genieten van de streamingdienst.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

KPN en Ziggo

Hoe zit het met ons zul je je afvragen? Nederlandse Disneyplussers wachten al maanden op de Disney Plus app voor de mediaboxen van onder andere KPN en Ziggo. Had die er niet allang moeten zijn?

Navraag leert ons dat de gesprekken tussen beide partijen nog steeds lopende zijn. Dit is al enkele maanden het geval. “Wij kunnen helaas niet vooruitlopen op individuele gesprekken”, aldus een woordvoerder van KPN. Ook van Ziggo ontvingen wij een zelfde soort reactie. “In verband met vertrouwelijkheidsafspraken met dergelijke partijen kunnen en mogen we daar echter niet op vooruitlopen.” 

Dit is natuurlijk niet het antwoord waar wij op hadden gehoopt. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Zodra er meer bekend is lees je dat uiteraard direct op deze website!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.