Wanneer komt ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ naar Disney Plus?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, disney plus, disney+

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ gaat op 4 mei in première in de Nederlandse bioscopen, maar wanneer komt de nieuwe Marvel-film eigenlijk naar Disney Plus?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In Marvel Studios ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Crew en cast

In de film zien we onder andere Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg en Rachel McAdams. Kevin Feige heeft ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ geproduceerd en Sam Raimi geregisseerd. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll en Jamie Christopher zijn de uitvoerende producenten van de nieuwe Marvel-film.

Disney Plus

Door de pandemie is de snelheid waarmee bioscoopfilms van Disney naar Disney Plus komen flink toegenomen. Toch bekijkt de House of Mouse elke film individueel. Zolang een film het goed doet in de bioscoop, zal deze niet zo snel van het programma worden geschrapt. Zolang er dus voldoende mensen ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ blijven bezoeken in de filmhuizen, des te langer het zal duren eer hij op de streamingdienst verschijnt. Vanuit Disney gezien is dat natuurlijk ook niet meer dan logisch.

Als we kijken naar de twee laatste Marvel-films deed ‘Eternals’ er 68 dagen over om op Disney Plus te belanden. ‘Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings’ verscheen na 70 dagen op de streamingdienst. Als ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ hetzelfde pad bewandeld zal de film rond half juli op Disney Plus te zien zijn. Maar goed, er is dus nog geen officiële datum bekendgemaakt en we zullen het even af moeten wachten.

Zie hieronder alvast de trailer van ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.