Wanneer komt ‘Elemental’ naar Disney Plus?

Wanneer komt Elemental naar Disney Plus?
Image:ⓒ Disney

Disney en Pixar hebben de handen ineengeslagen en hebben met Elemental een fantastische animatiefilm gemaakt.

Wanneer komt Elemental naar Disney Plus?

De animatiefilm is vanaf 12 juli 2023 in de bioscoop te bewonderen. Uiteraard verwachten we de film in de nabije toekomst ook op streamingdienst Disney Plus.

In het verleden hebben we vaak gezien dat Disney-films ongeveer 49 dagen na hun release in de bioscoop verschijnen op Disney Plus. Deze film is vanaf 12 juli op het witte doek te zien. Als Elemental hetzelfde patroon gaat volgen dan zouden we hem rond 30 augustus te streamen zijn op Disney Plus. Echter heeft Disney bekend gemaakt dat Elemental op 13 september te streamen zal zijn op Disney Plus!

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Elemental komt dus op 13 september op Disney Plus en dat komt goed uit, want je kan momenteel tijdelijk een abonnement afsluiten voor €1,99 per maand!

Achtergrondinformatie Elemental

Elemental is een animatiefilm van Disney en Pixar die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. Het verhaal gaat over het vuurelement Ember Lumen en het waterelement Wade Ripple die elkaar ontmoeten en verliefd op elkaar worden. Hoewel ze elkaar niet aan kunnen raken, ontdekken Ember en Wade hoeveel ze eigenlijk gemeen met elkaar hebben.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de animatiefilm Elemental.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.