Wanneer verschijnt ‘Muppets Now’ op Disney Plus in Nederland?

muppets now, disney plus, nederland

Gisteren is de nieuwe Muppets serie ‘Muppets Now’ op Disney Plus in onder andere de Verenigde Staten verschenen. Helaas vinden we de gloednieuwe titel niet op de dienst in Nederland en andere Europese landen terug, behalve in Engeland.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De vraag is dus: Wanneer kunnen we ‘Muppets Now’ verwachten in Nederland?

We hebben dit nagevraagd bij Disney en die heeft ons laten weten dat de serie waarschijnlijk pas in het najaar op Disney Plus in Nederland komt. Een datum is er helaas nog niet.

Het is niet duidelijk waar dit precies mee te maken heeft. Soms duurt het door het toevoegen van de ondertiteling iets langer eer content in Nederland op de service verschijnt, maar dat lijkt ons hier niet aan de orde. Een rechtenkwestie? Dit lijkt ons ook sterk, aangezien het een nieuwe Disney Original serie betreft en bijna de gehele Muppets-collectie is al op Disney Plus te vinden. Maar goed, het kan, we weten het gewoon niet en we zullen dus gewoon af moeten wachten.

‘Muppets Now’

‘Muppets Now’ is een ongescripte Disney Plus Original, geproduceerd door The Muppets Studio. In de serie, die bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten die wekelijks online komen, haast Scooter zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen.

Uiteraard zijn alle bekende poppen van de partij: Kermit the Frog, Uncle Deadly, Fozzie Bear, Miss Piggy, The Great Gonzo, Dr. Bunsen Honeydew, Pepe the King Prawn, The Swedish Chef, Big Mean Carl, Scooter, Beaker, Joe the Legal Weasel en Link Hogthrob.

Daarnaast maken verschillende populaire acteurs en actrices hun opwachting in Muppets Now, zoals Linda Cardellini, Aubrey Plaza, Seth Rogen, RuPau en Whoopi Goldberg.

Zie hieronder een fragment met Miss Piggy en Whoopi Goldberg. Deze video verscheen gisteren (31 juli) op YouTube.

Muppets avatars

Disney heeft vandaag wel alvast de nieuwe Muppets avatars op Disney Plus gezet, ook in Nederland. Je kan dus nu je favoriete Muppet kiezen als profielfoto.

muppets avatars, disney plus