Wat is er nieuw te zien op Disney Plus in de maand juni 2023?

Avatar The Way of Water Disney Plus
Image:ⓒ Disney Plus

Wat is er nieuw te zien op Disney Plus in de maand juni 2023? Als je een fan bent van films en series, dan heb je geluk! Disney Plus heeft namelijk een heleboel nieuwe titels voor je klaarstaan in de maand juni 2023. Van spannende Marvel-avonturen tot magische Avatar-werelden, er is voor ieder wat wils. In dit artikel geven we je een overzicht van de hoogtepunten die je niet mag missen.

Avatar: The Way of Water

Na meer dan tien jaar wachten is het eindelijk zover: het vervolg op Avatar, de succesvolste film aller tijden, komt naar Disney Plus. Avatar: The Way of Water neemt ons opnieuw mee naar de prachtige planeet Pandora, waar we de avonturen van de Sully-familie volgen. Dit keer duiken we dieper in de onderwaterwereld van Pandora, waar we kennis maken met de tulkun, een mysterieus waterwezen. De film belooft opnieuw een visueel spektakel te worden onder de regie van James Cameron. Je kunt Avatar: The Way of Water vanaf 7 juni bekijken op Disney Plus.

Bekijk hier de officiële trailer van Avatar: The Way of Water.

The Full Monty seizoen 1

Een andere leuke nieuwkomer op Disney Plus is The Full Monty, een serie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1997. De serie volgt de personages uit de film 25 jaar later, als ze te maken krijgen met allerlei problemen en uitdagingen. Zo raken ze betrokken bij een ontvoering van honden, een race met duiven en een bizarre gijzeling. De serie is een komische ode aan de filmklassieker, met veel humor. Je kunt The Full Monty vanaf 14 juni zien op Disney Plus.

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Full Monty seizoen 1.

 

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Secret Invasion seizoen 1

Een van de meest verwachte series van het jaar is Secret Invasion, gebaseerd op de gelijknamige Marvel-stripreeks. In deze serie ontdekt Nick Fury dat er een invasie op aarde gaande is, georkestreerd door een groep Skrulls die zich kunnen vermommen als mensen. Samen met zijn bondgenoten, waaronder Maria Hill en de Skrull Talos, moet hij de dreiging stoppen voordat het te laat is. Secret Invasion belooft een spectaculaire actie-thriller te worden vol verrassingen en plotwendingen. De serie is vanaf 21 juni te zien op Disney Plus.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Secret Invasion.

Wat kun je nog meer verwachten deze maand?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe films en series die je kunt verwachten op Disney Plus in juni 2023. Er zijn nog veel meer titels om te ontdekken, zoals Saint X, Flamin’ Hot, The Man en alle Indiana Jones-films. Dus waar wacht je nog op? Pak je popcorn en geniet van al het moois dat Disney Plus je te bieden heeft!

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.