‘Welcome to Chippendales’ vanaf nu te zien op Disney Plus

welcome to chippendales, disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Vanaf vandaag woensdag 11 januari 2023 is er weer een nieuwe Hulu Original exclusief beschikbaar op Disney Plus, genaamd ‘Welcome to Chippendales’. De serie wordt in geheel Europa gelijktijdig gereleased. Wat kunnen we precies verwachten van de titel?

Verhaal

‘Welcome to Chippendales’ vertelt het bizarre waargebeurde verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die zich door niemand liet tegenhouden en de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ’s werelds grootste mannelijke stripperimperium.

Cast en crew

In ‘Welcome to Chippendales’, die gemaakt is door de makers van de serie ‘Pam & Tommy’, zien we Kumail Nanjiani, Murray Bartlett (‘The White Lotus’), Juliette Lewis (‘Cape Fear’) en Annaleigh Ashford (‘Masters of Sex’), met terugkerende rollen voor Quentin Plair, Robin de Jesús, Andrew Rannells en gasten Nicola Peltz Beckham (‘The Last Airbender’) en Dan Stevens (‘Legion’).

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Uitzendschema Welcome to Chippendales

De dramaserie, die uit 8 afleveringen bestaat, is gemaakt door Robert Siegel, geïnspireerd op het boek ‘Deadly Dance: The Chippendales Murders’ van K. Scot Macdonald en Patrick MontesDeOca uit 2014. Hieronder vind je het uitzendschema.

Aflevering Titel Dag Releasedatum
1 ‘An Elegant, Exclusive Atmosphere’ Woensdag 11 januari 2023
2 ‘Four Geniuses’ Woensdag 18 januari 2023
3 ‘Velveeta’ Woensdag 25 januari 2023
4 ‘Just Business’ Woensdag 1 februari 2023
5 ‘Leeches’ Woensdag 8 februari 2023
6 ‘February 31st’ Woensdag 15 februari 2023
7 ‘Paper is Paper’ Woensdag 22 februari 2023
8 ‘Switzerland’ Woensdag 1 maart 2023

 

‘Welcome To Chippendales’ is op 22 november 2022 in première gegaan op het Amerikaanse Hulu. Vanaf nu is de serie te zien op Disney Plus in Nederland. Bekijk hieronder de officiële trailer.

Wil je gratis of met korting naar Disney Plus kijken? Lees dan dit artikel.