Will Smith op avontuur in nieuwe natuurserie op Disney Plus

welcome to earth, will smith, disney plus

Op woensdag 8 december gaat er een prachtige natuurserie met Will Smith in première op Disney Plus: ‘Welcome to Earth’. De Fresh Prince maakt persoonlijk kennis met verschillende en zeer bijzondere spektakels in de natuur. 

Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.

Disney omschrijft ‘Welcome to Earth’ zelf als volgt:

“Het lijkt er misschien op dat de mens elke centimeter van het oppervlak van onze planeet in kaart heeft gebracht, maar kijk beter en je zult ontdekken dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. Het tijdperk van ontdekkingen is nog lang niet voorbij. ‘Welcome to Earth’, een Disney Plus Original-serie van National Geographic, volgt de tweevoudig Academy Award genomineerde Will Smith op een buitengewoon en uniek avontuur rond de wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en haar meest verborgen geheimen te onthullen.”

Kilometer onder water

In ‘Welcome to Earth’, die uit zes afleveringen bestaat, wordt Will Smith tijdens zijn reis begeleid door ervaren ontdekkingsreizigers. Hij maakt persoonlijk kennis met de meest bijzondere spektakels op aarde, zoals vulkanen die in stilte brullen, woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en een ontmoeting met een grote witte haai. Ook gaat de ‘Men in Black’-acteur bijna een kilometer onder water in een onderzeeër en is daar getuige van iets zo bijzonders dat hij zegt: “Wauw. Dit ga ik echt in een film gebruiken. Dit ga ik echt in een film gebruiken”

Adembenemend

‘Welcome to Earth’ is geproduceerd door filmmaker Darren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia en Westbrook Studios. Deze serie combineert adembenemende cinematografie met Wills grenzeloze nieuwsgierigheid en enthousiasme en is een spannende, zintuigprikkelende reis door de meest breinbrekende portalen op aarde.

‘Welcome to Earth’ is vanaf 8 december op Disney Plus te zien. Je kan de film hier alvast in je kijklijst zetten.