‘Willow’ krijgt nieuwe serie op Disney Plus met Warwick Davis

willow, disney plus

Het heeft even geduurd, maar er is groen licht gegeven. ‘Willow’ krijgt met een gloednieuwe serie een vervolg op Disney Plus. Dit meldt Variety.

‘Willow’ is een Amerikaanse fantasyfilm uit 1988, geregisseerd door Ron Howard, gebaseerd op een verhaal van George Lucas (Lucasfilm Ltd.). Hoofdrollen worden vertolkt door Val Kilmer, Joanne Whalley en Warwick Davis.

Crew en cast

Ron Howard (Solo: A Star Wars Story)  zal ‘Willow’ opnieuw gaan produceren en Jon M. Chu (‘Crazy Rich Asians’ en ‘In the Heights’) gaat de serie regisseren. Jonathan Kasdan (‘Solo’) en Wendy Mericle (‘Arrow’) krijgen eveneens producerende rollen. Bob Dolman, die het origineel schreef, zal optreden als adviserend producent. En als klap op de vuurpijl kruipt niemand minder dan Warwick Davis opnieuw in de huid van de vriendelijke en warmhartige boer Willow Ufgood.

‘Willow’, die zich zal gaan afspelen na het origineel, zal ons kennis laten maken met nieuwe personages in het magische rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters.

Volgend jaar zullen de opnames van start gaan.

To be continued!

Zie hieronder de trailer van ‘Willow’ uit 1988. Klik hier voor de volledige film op Disney Plus.