Willow

  willow, disney plus, 2-

  ‘Willow’ is een Amerikaanse fantasyfilm uit 1988, geregisseerd door Ron Howard, gebaseerd op een verhaal van George Lucas (Lucasfilm Ltd.). Hoofdrollen worden vertolkt door Val Kilmer, Joanne Whalley en Warwick Davis.

  Het plot van de nieuwe ‘Willow’ serie is nog niet bekend. Wel weten we dat de serie zich zal gaan afspelen na het origineel en ons kennis zal laten maken met nieuwe personages in het magische rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters.

  Ron Howard (Solo: A Star Wars Story)  zal ‘Willow’ opnieuw gaan produceren en Jon M. Chu (‘Crazy Rich Asians’ en ‘In the Heights’) gaat de serie regisseren. Jonathan Kasdan (‘Solo’) en Wendy Mericle (‘Arrow’) krijgen eveneens producerende rollen. Bob Dolman, die het origineel schreef, zal optreden als adviserend producent. En als klap op de vuurpijl kruipt niemand minder dan Warwick Davis opnieuw in de huid van de vriendelijke en warmhartige boer Willow Ufgood.

  Titel: Willow
  Type: Serie
  Genre: Actie / Avontuur
  Release: Onbekend
  IMDb:

  Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.