Willow

  willow, disney plus, 2-

  ‘Willow’ is een Amerikaanse fantasyfilm uit 1988, geregisseerd door Ron Howard, gebaseerd op een verhaal van George Lucas (Lucasfilm Ltd.). Hoofdrollen worden vertolkt door Val Kilmer, Joanne Whalley en Warwick Davis.

  Het plot van de nieuwe ‘Willow’ serie is nog niet bekend. Wel weten we dat de serie zich zal gaan afspelen na het origineel en ons kennis zal laten maken met nieuwe personages in het magische rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters.

  Ron Howard (Solo: A Star Wars Story)  zal ‘Willow’ opnieuw gaan produceren en Jon M. Chu (‘Crazy Rich Asians’ en ‘In the Heights’) gaat de serie regisseren. Jonathan Kasdan (‘Solo’) en Wendy Mericle (‘Arrow’) krijgen eveneens producerende rollen. Bob Dolman, die het origineel schreef, zal optreden als adviserend producent. En als klap op de vuurpijl kruipt niemand minder dan Warwick Davis opnieuw in de huid van de vriendelijke en warmhartige boer Willow Ufgood.

  Titel: Willow
  Type: Serie
  Genre: Actie / Avontuur
  Release: Onbekend
  IMDb:
  Kijk op Disney Plus:

  Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus om direct van ‘Kitbull ‘ te kunnen genieten. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

  Als er een trailer beschikbaar is, zal hij hier worden getoond.