Zevende seizoen van ‘9-1-1’ vanaf nu te zien op Disney Plus

9-1-1
© Disney

Het zevende seizoen van de populaire serie ‘9-1-1’ is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Verhaal van ‘9-1-1’

De serie onderzoekt de ervaringen onder hoge druk van eerstehulpverleners – waaronder politieagenten, brandweerlieden en coördinatoren – die in de meest beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties terechtkomen. Deze hulpverleners moeten proberen een evenwicht te vinden tussen het redden van degenen die het kwetsbaarst zijn en het oplossen van de problemen in hun eigen leven. De show is gebaseerd op ervaringen uit het echte leven van eerstehulpverleners die regelmatig te maken krijgen met hartverscheurende situaties die vaak onvoorspelbaar, intens en opbeurend tegelijk zijn.

Kijk ‘9-1-1’ op Disney Plus

Cast van ‘9-1-1’

In het zevende seizoen van de serie spelen Angela Bassett (‘Black Panther’), Peter Krause (‘Parenthood’), Jennifer Love Hewitt (‘Heartbreakers’), Kenneth Choi (‘Halloweentown’), Ryan Guzman (‘The Boy Next Door’), Oliver Stark (‘Into the Badlands’) en Aisha Hinds (‘Underground’). De serie wordt geschreven door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear.

Het zevende seizoen van ‘9-1-1’ is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.