Ziggo gaat Viaplay met korting aanbieden aan klanten

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

Ziggo is de eerste provider die concreet laat weten korting te gaan geven aan klanten die een Viaplay-abonnement afnemen. Dit schrijft het bedrijf op een pagina van zijn website, die vandaag een update heeft gekregen. 

[mc4wp_form id=”496″]

Vanaf 1 maart 2022 kunnen Ziggo-klanten een Viaplay-abonnement toevoegen aan hun televisie- of internetabonnement. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog onduidelijk. Duidelijk is wel dat de Viaplay app voorlopig niet op de mediabox komt. Viaplay is en blijft een losse streamingdienst en dus dient er via een apparaat gekeken te worden, zoals bijvoorbeeld een telefoon, laptop/pc, tablet of Chromecast.

Korting Ziggo

Ziggo gaat klanten die een Viaplay-abonnement afnemen korting geven. Dit valt te lezen op de website van Ziggo, die vandaag een update heeft gekregen.

“Als Ziggo klant kun je bij de lancering op 1 maart 2022 eenvoudig een Viaplay-abonnement met korting toevoegen aan je tv- of internetpakket. Daarnaast kijk je iedere avond in het raceweekend naar een samenvatting van de Formule 1-trainingen, kwalificaties en races op Ziggo Sport (kanaal 14) en via de kanalen van Ziggo Sport Totaal. Het Ziggo Sport Race Café, waar je vertrouwde presentatoren te zien blijven, gaat door op vrijdag en krijgt een extra uitzending op zondag. Zodra we meer details hebben, delen we deze uiteraard met je.”

Ziggo kan op dit moment nog niet zeggen om hoeveel korting het precies gaat. “Dit zal binnenkort bekend worden gemaakt.”

Korting KPN

Het lijkt erop dat ook KPN-klanten korting gaan krijgen op een Viaplay-abonnement. De aanbieder schreef al eerder op zijn website “Met Viaplay bij KPN wordt het nog leuker om entertainment op een voordelige manier te combineren. Daarover vertellen we binnenkort meer.”

Bij KPN krijg je namelijk € 5 entertainmentkorting op extra tv-pakketten, zoals Netflix, ESPN, Film1 en Spotify. Er is dus een reële kans dat Viaplay hier ook onder gaat vallen en je dus € 8,99 gaat betalen voor een abonnement op de streamingdienst. Vereiste is wel dat je dan ook internet en mobiel bij de provider afneemt.