Zo bereid je je voor op het Formule 1-seizoen

voorbereiden op het formule 1 seizoen
© Canva

Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur en fans over de hele wereld kunnen niet wachten tot de eerste race van start gaat.

Hoe bereid je je het best voor op het nieuwe Formule 1-seizoen? We geven je enkele tips om je helemaal klaar te stomen.

Krijg 20% korting op Viaplay bij het afsluiten van een maandabonnement en krijg gratis toegang tot F1 TV Pro

Sluit nu al een abonnement af

Je sluit best zo snel mogelijk een abonnement af, zodat je niet in de problemen komt vlak voor de race. In 2024 heb je de keuze uit Viaplay en F1 TV Pro om live Formule 1 te kijken.

Welke streamingdienst je kiest, hangt af van je behoeften. Kijk je naast Formule 1 ook naar andere sporten zoals voetbal of darts, dan is Viaplay de beste keuze. Je ontvangt dit jaar ook gratis toegang tot F1 TV Pro met een Viaplay-abonnement, je krijgt dus 2 streamingdiensten voor de prijs van 1. Kijk je enkel naar Formule 1, dan is F1 TV Pro waarschijnlijk de betere optie voor jou.

Ga voor Viaplay en krijg gratis toegang tot F1 TV Pro

Ga voor F1 TV Pro

Verbind je Viaplay en F1 TV-accounts

Als je een actief Viaplay-abonnement hebt, krijg je in 2024 kosteloos toegang tot F1 TV Pro. Hiervoor moet je wel eerst je accounts met elkaar verbinden.

Na het verbinden van je accounts, kun je zowel via Viaplay als F1 TV Pro live Formule 1 kijken. Je krijgt dus ook volledig gratis toegang tot alle uitgebreide functies van F1 TV Pro, zoals onboard camera’s, team radio en pitlane data.

Ontvang gratis toegang tot F1 TV Pro met een Viaplay-abonnement

Bekijk het jaaroverzicht van 2023

2023 was een jaar om nooit te vergeten voor Max Verstappen. De Nederlandse coureur domineerde de Formule 1-wereld en behaalde zijn tweede wereldtitel.

Viaplay blikt terug op dit memorabele jaar met een exclusief jaaroverzicht: “Van Kampioen naar Legende”. In deze documentaire van 45 minuten zie je de meest spectaculaire momenten van Verstappens seizoen, interviews met de coureur zelf, zijn team en andere experts.

Volg de pre-season tests

De pre-season tests zijn de perfecte manier om je voor te bereiden op het nieuwe Formule 1-seizoen. Van woensdag 21 februari tot vrijdag 23 februari zullen de teams testen op het Bahrain International Circuit. Dit is je kans om de nieuwe auto’s in actie te zien en te beoordelen hoe de teams presteren.

Ontdek de nieuwe Formule 1-regels

Er zijn een aantal nieuwe regels voor het Formule 1-seizoen 2024. De belangrijkste verandering is de introductie van een vereenvoudigde voorvleugel. Deze verandering is bedoeld om het inhalen te bevorderen en de races spannender te maken.

Conclusie

Het Formule 1-seizoen van 2024 belooft spannend te worden. Met nieuwe regels, nieuwe teams en nieuwe coureurs is er genoeg om naar uit te kijken. Zorg dat je goed voorbereid bent door je streamingdienst te kiezen, je kennis op peil te halen en je klaar te maken om te genieten van de races.


Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.