Zo betaal je met iDEAL voor SkyShowtime

SkyShowtime iDEAL

Wil je graag een abonnement afsluiten voor SkyShowtime en het liefst betalen via iDeal? Dan leggen we je hier uit hoe je gemakkelijk kan betalen via deze handige en veelgebruikte betaalmethode

We zijn in Nederland heel erg gewend aan online betalingen via iDEAL en het is ook gewoon een erg handige betaalmethode waarmee je heel gemakkelijk online kan betalen via je normale betaalrekening, zonder dat je zelf geld hoeft over te maken naar een andere rekening.

Ook specifiek voor het afsluiten van abonnementen is iDEAL erg handig. Je doet in de eerste instantie namelijk gewoon een betaling via iDEAL zoals je dat waarschijnlijk ook gewend bent vanuit verschillende webshops, maar vervolgens ontstaat er na die betaling vanzelf een automatische incasso, zodat je abonnement gewoon door blijft lopen.

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten om de betaling zo gemakkelijk mogelijk te doen.

Betalen met iDEAL voor SkyShowtime

Als je het liefste via iDEAL wil betalen voor je SkyShowtime-abonnement, dan kan je het beste je account creëren en je abonnement afsluiten via de SkyShowtime-website op een computer. Als je namelijk via je telefoon, tablet of TV je abonnement wil starten, dan kan het ingewikkelder zijn (of soms helemaal niet mogelijk zijn) om iDEAL als betaalmethode te kiezen.

Hieronder vind je de stappen die je kan volgen om je SkyShowtime-abonnement met iDEAL te betalen:

  1.  Ga naar skyshowtime.com op je computer en klik op Start proefperiode of Word lid van SkyShowtime
  2.  Kies tussen het maandelijkse abonnement en het jaarlijkse abonnement
  3.  Vervolgens wordt je gevraagd om een account te maken met je e-mailadres en een wachtwoord
  4.  Daarna kom je op het scherm met alle betaalmethodes (zie de afbeelding hieronder) en kan je het iDEAL-icoon selecteren
  5.  Klik op de naam van jouw bank en je kan het gebruikelijke iDEAL-betaalproces doorlopen om je abonnement te starten

iDEAL SkyShowtime

Aanbieding SkyShowtime

SkyShowtime biedt inmiddels helaas niet meer de aanbieding uit de lanceringsperiode aan, waarbij je een levenslange korting van 50% kon krijgen, maar toch de aanbieding voor het jaarabonnement nog steeds erg aantrekkelijk. Een jaarabonnement kost namelijk 54,99 euro en dat komt eigenlijk dus neer op ongeveer 4,58 euro per maand, terwijl een maandelijks abonnement je inmiddels 6,99 euro kost. Je bespaart daarmee dus meer dan 33%.

Ook is er voor mensen die voor het eerst abonneren een gratis proefperiode van 7 dagen. Je kiest daarbij wel voor het maandelijkse of jaarlijkse abonnement en je betaalgegevens worden ook opgeslagen, maar je kan voor het einde van die 7 dagen nog opzeggen voordat je een automatisch incasso krijgt.

Deze aanbieding van SkyShowtime vind je hier. Dit lijkt geen tijdelijke aanbieding te zijn, maar de prijzen kunnen natuurlijk altijd nog veranderen.

Wat krijg je met SkyShowtime?

In de SkyShowtime-app wordt de content van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ en Paramount gebundeld. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van deze streamingdienst erg gevarieerd is. Er is voor elk wat wils, of je nou op zoek bent naar een goede actiefilm of een leuke film om met het hele gezin te kijken.

Je kan dus genieten van een breed aanbod aan exclusieve series, zoals Star Trek: Strange New Worlds, Yellowjackets en Rabbit Hole, maar ook van een aantal van de grootste blockbusters. Denk daarbij aan onder andere de Mission: Impossible-films, de Transformers-films, The Godfather, Jaws en ook relatief recente films zoals Top Gun: Maverick en Jurassic World: Dominion.

Ook bekende series zoals Law & Order, House, The Office, Frasier, Downton Abbey en nog veel meer series kan je terugvinden op SkyShowtime en aangezien Nickelodeon onderdeel is van deze samenwerking, is er ook meer dan genoeg content voor kinderen te vinden op SkyShowtime.