Zo kijk je ‘Black Widow’ op Disney Plus met VIP-toegang (stappenplan)

black widow, disney plus, disney+, marvel-

Vanaf 9 juli is de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’ via VIP-toegang te zien op Disney Plus. Wil jij deze film graag zien vanaf je favoriete plek op de bank? Dan leggen we je graag uit hoe je dit voor elkaar kunt boksen.

Wat is VIP-toegang op Disney Plus?

Disney Plus VIP-toegang is een nieuwe manier van Disney om nieuwe exclusieve content eerder tegen extra betaling aan te bieden, voordat deze beschikbaar komen voor reguliere abonnementhouders. De term is door Disney in het leven geroepen door de coronacrisis en het sluiten van de bioscopen. De films die met VIP-toegang bekeken kunnen worden waren dus aanvankelijk voor de bioscoop bestemd.

Hoe koop ik ‘Black Widow’ via VIP-toegang?

Om ‘Black Widow’ via VIP-toegang op Disney Plus te kunnen aanschaffen dien je allereerst een Disney Plus-abonnee te zijn. Zolang het abonnement actief is, kan je de gekochte Marvel-film film dan zo vaak kijken als je wil, op alle apparaten waar Disney Plus beschikbaar op is. Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op boven of onderstaande Disney-banners klikken.

Om VIP-toegang tot ‘Black Widow’ te krijgen dien je een extra fee van 21,99 euro te betalen. De film kopen doe je zo:

  1. Log in op disneyplus.com of op je mobiel op de Disney Plus-app.
  2.  Zoek met de zoekfunctie (vergrootglas) naar ‘Black Widow’. Tip! Nieuwe films worden ook direct weergegeven in de banner bovenin in de app, daar kan je dus ook op klikken.
  3.  Klik op ‘KOOP VIP-TOEGANG’.
  4.  Bevestig je betaling door je eerder gebruikte en opgeslagen betaalmethode te kiezen, voeg een nieuwe betaalmethode toe of betaal via de Google Play Store of Apple’s App Store (alleen op mobiel). Als de betaling voldaan is, zal je terugkeren naar de hoofdpagina en heb je de mogelijkheid om op ‘AFSPELEN’ te klikken. Je kan ‘Black Widow’ film nu ook kijken via je favoriete apparaten die aan je Disney Plus-account gekoppeld zijn.
  5.  Pak je snacks en drinken, zak onderuit, doe je pootjes omhoog en geniet van je film! Veel kijkplezier!

Note! Als je je Disney Plus-abonnement opzegt heb je geen toegang meer tot ‘Black Widow’. Maar weet dat als je je abonnent met hetzelfde emailadres weer activeert je wel weer opnieuw toegang krijgt tot de Marvel-film.

Note! Je kan GroupWatch gebruiken om ‘Black Widow’ samen te kijken. Hou er wel rekening mee dat alle deelnemers waarmee je kijkt ook VIP-toegang tot de film moeten hebben.

Plot ‘Black Widow’

In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ van Marvel Studios wordt Natasha Romanoff, ook bekend als Black Widow, geconfronteerd met de duistere delen van haar leven, wanneer een gevaarlijke samenzwering ontstaat die verband houdt met haar verleden. Achtervolgd door een kracht die zich niet laat tegenhouden om haar uit te schakelen, moet Natasha omgaan met haar geschiedenis als spion en de verbroken relaties die in haar kielzog zijn achtergelaten, lang voordat ze een Avenger werd.

Titel: ‘Black Widow’
Categorie: Actie / Avontuur
Duur: 2 uur en 13 minuten
Jaar: 2021
Geregisseerd door: Cate Shortland
Geschreven door: Eric Pearson
Geproduceerd door: Kevin Feige
Cast: o.a. Scarlett Johansson, David Harbour en Florence Pugh