Zo kijk je ‘Cruella’ op Disney Plus met VIP-toegang (stappenplan)

cruella, disney plus, disney+

Vanaf 28 mei is de nieuwe Disney-film ‘Cruella’ via VIP-toegang te zien op Disney Plus. Wil jij deze film graag op Disney Plus bekijken? Dan vertellen we je graag hoe je dit kunt doen. 

Wat is VIP-toegang op Disney Plus?

Disney Plus VIP-toegang is een nieuwe manier van Disney om nieuwe exclusieve content eerder tegen extra betaling aan te bieden, voordat deze beschikbaar komen voor reguliere abonnementhouders. De term is door Disney in het leven geroepen door de coronacrisis en het sluiten van de bioscopen. De films die met VIP-toegang bekeken kunnen worden waren dus aanvankelijk voor de bioscoop bestemd.

Hoe koop ik ‘Cruella’ via VIP-toegang?

Om ‘Cruella’ via VIP-toegang op Disney Plus te kunnen aanschaffen dien je allereerst een Disney Plus-abonnee te zijn. Zolang het abonnement actief is, kan je de gekochte Marvel-film film dan zo vaak kijken als je wil, op alle apparaten waar Disney Plus beschikbaar op is. Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op boven of onderstaande Disney-banners klikken.

Om VIP-toegang tot ‘Cruella’ te krijgen dien je een extra fee van 21,99 euro te betalen. De film kopen doe je zo:

  1. Log in op disneyplus.com of op je mobiel op de Disney Plus-app.
  2.  Zoek met de zoekfunctie (vergrootglas) naar ‘Cruella’ . Tip! Nieuwe films worden ook direct weergegeven in de banner bovenin in de app, daar kan je dus ook op klikken.
  3.  Klik op ‘KOOP VIP-TOEGANG’.
  4.  Bevestig je betaling door je eerder gebruikte en opgeslagen betaalmethode te kiezen, voeg een nieuwe betaalmethode toe of betaal via de Google Play Store of Apple’s App Store (alleen op mobiel). Als de betaling voldaan is, zal je terugkeren naar de hoofdpagina en heb je de mogelijkheid om op ‘AFSPELEN’ te klikken. Je kan ‘Cruella’ nu ook kijken via je favoriete apparaten die aan je Disney Plus-account gekoppeld zijn.
  5.  Pak je snacks en drinken, zak onderuit, doe je pootjes omhoog en geniet van je film! Veel kijkplezier!

Note! Als je je Disney Plus-abonnement opzegt heb je geen toegang meer tot ‘Cruella’ . Maar weet dat als je je abonnent met hetzelfde emailadres weer activeert je wel weer opnieuw toegang krijgt tot de Disney-film.

Note! Je kan GroupWatch gebruiken om ‘Cruella’ samen te kijken. Hou er wel rekening mee dat alle deelnemers waarmee je kijkt ook VIP-toegang tot de film moeten hebben.

Plot ‘Cruella’

‘Cruella’ speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, te midden van de punkrockrevolutie. De film volgt het jonge arme meisje Estella, een slimme en creatieve zwendelaar die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. Samen bouwen ze een leven voor zichzelf op in de straten van Londen.

Op een dag valt Estella’s talent voor mode in het oog van barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson uit oa ‘Howards End’ en ‘Sense & Sensibility’), een modellegende die enorm chic is en een groot aanzien heeft. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Titel: ‘Cruella’
Categorie: Komedie / Misdaad
Duur:
Jaar: 2021
Regisseur: Craig Gillespie
Geschreven door: Dana Fox, Tony McNamara
Geproduceerd door: Andrew Gunn, Marc Platt, Kristin Burr
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong, Tipper Seifert Cleveland, Kayvan Novak, John McCrea, Jamie Demetriou, Niamh Lynch, Andrew Leung, Ed Birch, Dylan Lowe, Paul Bazely, Abraham Popoola, Leo Bill, Ninette Finch, Sarah Crowden