Zo kijk je de nieuwe Disney en Pixar-film ‘Soul’ op Disney Plus

disney plus, disney+, soul, nederland

Op vrijdag 25 december is het zover. Dan gaat de nieuwste Disney en Pixar-film ‘Soul’ in première. Niet in de bioscoop, zoals de bedoeling was, maar op Disney’s streamingdienst Disney Plus, zonder extra kosten. Maar wat als je nog geen Disney Plus-abonnee bent, hoe kan je ‘Soul’ dan bekijken? Dat gaan we je vertellen.

Allereerst is het goed om te weten dat als je abonnee bent je toegang hebt tot de volledige Disney bibliotheek. Dat is dus inclusief grote titels, zoals onder andere Frozen II, Lion King, Moana, Toy Story 1 t/m 4, Coco, Onward, heel veel Marvel-titels (Avengers), alle Star Wars films en zeer veel National Geographic content. En dan hebben we het nog niet eens over alle oude Disney-klassiekers. Veel van de genoemde titels zijn overigens beschikbaar in 4K-kwaliteit, zonder extra kosten.

En mocht je Mulan nog niet hebben gezien, dan is dit het perfecte moment om je te abonneren, want ook Mulan is nu te zien op Disney Plus, met het reguliere abonnement.

Disney Plus-abonnement

Om ‘Soul’ te streamen heb je natuurlijk een Disney Plus-abonnement nodig. Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Of klik hiervoor op onderstaande Soul-banner.

Als je dit gedaan hebt klik je op deze link en dan kan je ‘Soul’ alvast toevoegen aan je kijklijst of direct bekijken (vanaf 25 december).

disney plus, soul, promo poster

Plot ‘Soul’

Wat maakt jou precies…JOU? Muziekleraar Joe Gardner (stem van Jamie Foxx) krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen.

Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Tina Fey), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.

Zie hieronder de twee uitgebrachte trailers van ‘Soul’.

Vanaf 25 december dus te zien op Disney Plus!