Zo krijg je VIP-toegang en kijk je ‘Mulan’ op Disney Plus

mulan, vip toegang, disney plus, 30 aug 2020

Het kan je haast niet meer ontgaan zijn. Vanaf vrijdag 4 september is ‘Mulan’ via VIP-toegang te zien op Disney Plus in Nederland. In dit artikel vertellen we je graag hoe je voor 21,99 euro VIP-toegang krijgt en hoe je de live-action versie van de originele animatiefilm uit 1998 kunt streamen.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat ‘Mulan’ alleen via Disney Plus te bekijken is. Je moet dus vanzelfsprekend een Disney Plus-abonnement hebben. Zolang het abonnement actief is, kan je ‘Mulan’ zo vaak kijken als je wil, op alle apparaten waar Disney Plus beschikbaar op is.

Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus en om VIP-toegang te kunnen kopen om ‘Mulan’ te ontgrendelen. Je kan hiervoor ook op de onderstaande ‘Mulan’-banner klikken. 

Als je al een Disney Plus-abonnement hebt of je hebt deze net afgesloten, dan kan je verder naar onder scrollen om te lezen hoe je VIP-toegang kunt kopen.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

In dit artikel:

VIP-toegang

Om ‘Mulan’ te kunnen kijken dien je vervolgens VIP-toegang aan te schaffen via Disney Plus. Dit doe je als volgt:

Note: VIP-toegang voor ‘Mulan’ is pas per 4 september beschikbaar.

  1. Log in op disneyplus.com of op je mobiel op de Disney Plus-app.
  2.  Zoek naar ‘Mulan’ via de zoekfunctie, klik bovenin op de ‘Mulan’-banner op de hoofdpagina of klik simpelweg hier.
  3.  Klik op ‘KOOP VIP-TOEGANG’ (de gouden knop onder de titel).
  4.  Bevestig je betaling door je eerder gebruikte en opgeslagen betaalmethode te gebruiken, voeg een nieuwe betaalmethode toe of betaal via de Google Play Store of Apple’s App Store (alleen op mobiel).
  5.  Als de betaling voldaan is, zal je terugkeren naar de hoofdpagina en heb je de mogelijkheid om op ‘AFSPELEN’ te klikken. Je kan ‘Mulan’ nu ook kijken via je favoriete apparaten die aan je Disney Plus-account gekoppeld zijn.
  6.  Pak je snacks en drinken, zak onderuit, doe je pootjes omhoog en geniet van de nieuwe ‘Mulan’.Veel kijkplezier!

Extra informatie ‘Mulan’

  • Beeldkwaliteit: 4K (Ultra HD) / HDR10 / Dolby Vision
  • Audio: Dolby Atmos
  • Speelduur: 115 minuten

‘Mulan’ zonder extra kosten

‘Mulan’ zal uiteindelijk worden toegevoegd aan de reguliere bibliotheek op Disney Plus, zonder extra kosten dus. Je betaalt nu om de film, waarvan de bioscooprelease meerdere keren werd uitgesteld door het coronavirus, eerder te kunnen zien.

Uit een bijgewerkte versie van de titelpagina bleek dat ‘Mulan’ vanaf 4 december 2020 via het reguliere Disney Plus-abonnement te bekijken is. Zonder extra kosten dus. Disney heeft deze datum inmiddels weer van de pagina verwijderd. Of dit een fout betrof of dat de datum klopte maar deze nog niet voor onze ogen bestemd was is niet duidelijk.

Plot

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van ‘Mulan’, die op 17 augustus online kwam. Daaronder vind je de featurette.