Zo vraag je jouw favoriete film of serie aan op Disney Plus

disney plus, pixar, marvel, star wars, disney

Mis jij jouw favoriete film of serie op Disney Plus? Disney geeft je nu de mogelijkheid om deze aan te vragen. Ook kan je laten weten welke nieuwe functies er volgens jou moeten worden toegevoegd op de streamingsdienst.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Via het feedbackformulier op de website kan je aangeven welke film of serie jij graag op Disney Plus ziet verschijnen. Je kan in totaal drie titels indienen. Dus denk even goed na wat jouw drie ultieme Disney-titels zijn die volgens jou absoluut op de service thuis horen. Ben je eruit? Daar gaan we!

Hoe vraag je jouw favoriete film of serie aan?

  • Ga in de Disney Plus app of op de website naar ‘Help’. In de app vind je deze optie door rechtsonder op je Disney-avatar te klikken. Op de website vind je het onderaan de pagina. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan.
  • Klik vervolgens op de knop ‘Feedback geven’.
  • Er verschijnt nu een pop-up venster. Kies ‘Een film of serie aanvragen’. Je hebt nu de mogelijkheid om drie aanbevelingen te doen. Nadat je dit gedaan hebt klik je op ‘indienen’.

Of de door jouw gewenste titels aan Disney Plus worden toegevoegd is natuurlijk nog maar de vraag. Maar Disney vraagt het tenslotte niet voor niets.

film of serie aanvragen, disney plus

Nieuwe functie

Via hetzelfde formulier kan je ook aangeven welke nieuwe functie jij graag terugziet op Disney Plus. Dus mis jij een belangrijke functie op de service die je bijvoorbeeld vaak en graag op Netflix gebruikt? Laat het dan vooral weten. Disney neemt de feedback zeer serieus.