‘ZOMBIES 3’ vanaf 15 juli te zien op Disney Plus in Nederland

zombies 3, disney plus, disney+

Disney heeft de releasedate van ‘ZOMBIES 3’ bekendgemaakt. Het derde deel van de populaire Disney Channel musicalfranchise is vanaf vrijdag 15 juli te zien op Disney Plus in Nederland. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

In ‘ZOMBIES 3’ zien we opnieuw Milo Manheim als zombie Zed en Meg Donnelly als cheerleader Addison, die aan hun laatste jaar beginnen op Seabrook High in de stad die een veilige haven is geworden voor zowel monsters als mensen. Zed verwacht een sportbeurs die hem de eerste zombie zal maken die naar de universiteit gaat, terwijl Addison zich opmaakt voor Seabrooks eerste internationale cheer-off. Dan arriveren plotseling buitenaardse wezens in Seabrook, die niet uit zijn op het sluiten van vriendschappen.

Cast en crew

In ‘ZOMBIES 3’ zien we Chandler Kinney als Willa, Ariel Martin als Wynter, Pearce Joza als Wyatt, Carla Jeffery als Bree, Trevor Tordjman als Bucky, Kylee Russell als Eliza, Terry Hu als A-spen, Matt Cornett als A-lan, Kyra Tantao als A-li, James Godfrey als Bonzo en Kingston Foster als Zoey.

Het derde deel van de musicalfranchise is uitvoerend geproduceerd door RuPaul Charles, die met zijn show ‘RuPaul’s Drag Race’ maar liefst 11 Emmy Awards in de wacht sleepte. Charles spreekt de stem van ‘Het Moederschip’ in, een komisch passief-agressieve UFO die de buitenaardse wezens naar de aarde brengt.

Disney Plus

‘ZOMBIES 3’ gaat op vrijdag 15 juli in première op Disney Plus in Nederland.

De film verschijnt in de Verenigde Staten op 12 augustus ook op Disney Channel, met extra bonusmateriaal en een nieuwe ‘lost song’. Of dit in Nederland ook op 12 augustus gaat gebeuren, is niet duidelijk. Normaliter komen films en series van Disney Channel altijd pas later naar ons kikkerlandje.

‘ZOMBIES’ (2018) en ‘ZOMBIES 2’ (2020), die op Disney Channel in première gingen en een enorme fanbase creëerde, zijn uiteraard al te streamen op Disney Plus.

Zie hieronder alvast een korte teaser van ‘ZOMBIES 3’.