Abbott Elementary seizoen 2 vanaf nu te zien op Disney Plus

Abbott Elementary Seizoen 2 op Disney Plus
Image: ⓒ Disney Plus

Abbott Elementary seizoen 2 is nu beschikbaar op streamingdienst Disney Plus. De serie van ABC is een groot succes en heeft dit jaar bij de Golden Globes maar liefst drie awards gewonnen.

Abbott Elementary seizoen 2

De laatste aflevering van seizoen 2 van Abbott Elementary is al uitgezonden in de VS en is vanaf nu ook op Disney Plus in Nederland te zien.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Abbott Elementary is een serie die op documentairestijl, zoals we die kennen van reeksen als The Office, de leerkrachten van de Willard R. Abbott Elementary School in Philadelphia volgt. De school heeft een slechte reputatie en het grootste deel van de studenten en leerkrachten is zwart. We volgen een aantal leerkrachten die ondanks de uitdagingen en moeilijkheden blijven doorzetten op de school. Vanaf 1 maart zijn de eerste tien afleveringen beschikbaar en later dit jaar zal de rest volgen.

Abbott Elementary zeer succesvol

De serie werd na het eerste seizoen al warm ontvangen door publiek en critici en heeft al verschillende prijzen gewonnen. De zender ABC heeft daarom ook naast het tweede seizoen nog een derde seizoen aangekondigd. Maar voordat het derde seizoen uitkomt, kunnen we in Nederland dus eerst nog genieten van het tweede seizoen. Alle bekende personages uit seizoen 1 keren terug en er lijkt een romance op te bloeien tussen Janine (Quinta Brunson) en Gregory (Tyler James Williams).

Afleveringen Abbott Elementary seizoen 2

Aflevering Episode
Aflevering 1 Development Day
Aflevering 2 Wrong Delivery
Aflevering 3 Story Samurai
Aflevering 4 Principal’s Office
Aflevering 5 Juice
Aflevering 6 Candy Zombies
Aflevering 7 Attack Ad
Aflevering 8 Egg Drop
Aflevering 9 Sick Day
Aflevering 10 Holiday Hookah

 

Bekijk hier de trailer van Abbott Elementary seizoen 2.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.