Aladdin live-action (2019) nu te zien op Disney Plus

We hebben er even op moeten wachten, maar het is zover. De live-action film van Aladdin is zojuist online gekomen en is nu te zien op Disney Plus. 

Aladdin is een lieve straatjongen die de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine ontmoet, de prachtige dochter van de sultan van Agrabah. Tijdens een bezoek aan haar exotische paleis stuit Aladdin, die verliefd wordt op Jasmine, op een magische olielamp, die een krachtige en levensgrote wensgeest ontketent, Genie (Will Smith). Terwijl Aladdin en de geest vrienden beginnen te worden staan zij op het punt om een gevaarlijke missie te ondernemen, om te voorkomen dat de kwaadaardige tovenaar Jafar het jonge koninkrijk van Jasmine omverwerpt.

Aladdin, die geregisseerd werd door Guy Ritchie, ging op 22 mei 2019 in Nederland in première. Will Smith kruipt in de huid van de grappige geest Genie. De film werd vooral geroemd om zijn aanstekelijke liedjes.

Klik hier om Aladdin direct op Disney Plus te bekijken of bekijk hieronder eerst de trailer.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar de streamingservice. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.