Arsenal vs Manchester City livestream: live kijken naar de Premier League wedstrijd in Nederland

Arsenal vs Manchester City livestream
foto door Nelson Ndongala op Unsplash

Dit artikel werd het laatst geüpdatet op vrijdag 6 oktober naar aanleiding van de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City op zondag 8 oktober. 

Zoek je een Arsenal vs Manchester City livestream? Deze absolute topper in de Premier League trapt zondag 8 oktober af om 17:30 uur in het Emirates Stadium, Londen. Je leest hier hoe je de wedstrijd live kan kijken in Nederland.

Arsenal vs Manchester City livestream

Arsenal en Manchester City zijn twee reuzen in de Premier League. Beide ploegen maken dit seizoen weer kans om kampioen te worden. Er kan echter maar 1 winnaar zijn en dat maakt deze wedstrijd misschien wel de meest geanticipeerde wedstrijd van dit seizoen, tot nu toe.

Klik hier om Arsenal vs Manchester City te livestreamen via Viaplay

Arsenal heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren. Dat wilt wel wat zeggen, want ze hebben al 7 wedstrijden achter de rug.

Aan de andere kant staat Manchester City, de ploeg met het hoogste winstpercentage en het hoogste doelpuntensaldo. De citizens scoorden al 17 doelpunten in 7 wedstrijden en kregen slechts 5 doelpunten tegen.

Wie deze topwedstrijd zal winnen blijft de vraag. Als we de geschiedenis mogen geloven lijkt Manchester City de grootste kanshebber te zijn, het is ondertussen al meer dan 3 jaar geleden sinds Arsenal nog een wedstrijd kon winnen tegen Manchester City.

Livestream bekijken

Lees hier hoe je alle Premier League wedstrijden in Nederland kan kijken

 

Arsenal vs Manchester City: opstellingen en spelers om op te letten

Arsenal en Manchester City behoren tot de beste ploegen van de wereld met echte wereldsterren in hun kern. Denk maar aan  Erling Haaland en Kevin De Bruyne bij Manchester City of Bukayo Saka en Martin Ødegaard bij Arsenal.

Arsenal

Vermoedelijke opstelling: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Rice, Havertz; Odegaard, Saka, Martinelli; Nketiah

Of Saka de wedstrijd start, blijft nog wel een vraagteken. Het jong talent kampt momenteel al enkele weken met een vervelende blessure. Echter weten we van trainer Arteta dat hij Saka graag opstelt, ookal is hij niet 100% fit.

Manchester City

Vermoedelijke opstelling: Ederson; Aké, Dias, Akanji, Walker; Kovacic, Matheus, Doku, Alvarez, Foden; Haaland

Haaland staat met 8 doelpunten helemaal bovenaan de ranglijst van topscorers. De Noor wist vorige wedstrijd niet te scoren tegen Wolverhampton, en zal zijn topscorerpositie vast willen verdedigen door er minstens één in het net te leggen tegen Arsenal.

Hoe kan ik Arsenal vs Manchester City live kijken in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2023/2024 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Arsenal vs Manchester City is in Nederland live te streamen via Viaplay.

Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Arsenal vs Manchester City: wat zijn de standen in de Premier League?

Arsenal staat met 17 punten uit 7 wedstrijden op de derde plaats in de Premier League. Dat is een punt te weinig om op gelijke hoogte te komen met Manchester City.

Manchester City staat op de eerste plaats met 18 punten uit 7 wedstrijden.

Arsenal zal alles uit de kast moeten halen als ze Manchester City van de troon willen duwen. Voor beide ploegen is deze wedstrijd een must-win.

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, met inzet aan beide kanten van het veld. Wie heeft volgens jou de bovenhand om de wedstrijd te winnen?

Klik hier om Arsenal vs Manchester City te livestreamen via Viaplay