Zo kijk je gratis Viaplay in 2023

Zo kijk je gratis Viaplay
Image: ⓒ Viaplay

Viaplay is sinds het voorjaar van 2022 beschikbaar in Nederland. In dit artikel leggen we je uit hoe je in 2023 gratis Viaplay streamt.

Viaplay betrad in 2022 met veel bravoure de Nederlandse markt. Toen werd duidelijk dat Viaplay de rechten heeft bemachtigd van de Formule 1, Premier League, Bundesliga, en alle PDC-dartstoernooien. Daarnaast staan er inmiddels veel films en series op het platform, en vult Viaplay die elke week aan met zowel lokale als internationale titels.

Dus of je nu geïnteresseerd bent in sport, graag een film kijkt of het liefst hele series bingewatcht: er zijn genoeg redenen om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Zo kijk je gratis Viaplay in 2023

Gratis Viaplay kijken is iets dat we allemaal wel willen: alle bingewatch-waardige streaming content voor niks! Helaas kost kwaliteit vaak ook wat geld, en is Viaplay niet volledig gratis te streamen.

Je kan gelukkig wel een flinke korting pakken op je Viaplay abonnement door een jaarabonnement af te sluiten. Zo krijg je 12,5% korting op je jaarabonnement, en dus eigenlijk 1,5 maanden gratis Viaplay.

Je gaat als volgt te werk om 3 maanden gratis Viaplay kijken:

  • Ga via deze link naar viaplay.com.
  • Klik bovenaan de pagina op “ga voor Viaplay”.
  • Kies voor de tijdelijke aanbieding bij het Viaplay. jaarabonnement en klik op “meld je nu aan”.
  • Vul vervolgens het e-mailadres in waarmee je wil abonneren en kies een uniek en veilig wachtwoord. Klik op “naar aankoop”.
  • Kies voor betaling via iDeal of credit card. Vul hier je bank- of kaartgegevens in en sluit je abonnement af.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een Viaplay afgesloten met 12,5% korting (1,5 maand gratis Viaplay).

Wat is de beste Viaplay deal in 2023?

Zoek je gewoon de beste Viaplay deal van dit moment en heb je geen zin om alle abonnementen te vergelijken? Dan zit je hier goed, want wij hebben dat werk al voor je gedaan.

De beste Viaplay deal van dit moment:

Dit is momenteel de beste Viaplay deal. Je krijgt dus 12,5% korting en kijkt daarmee 1,5 maand gratis naar het streamingplatform. Uiteraard updaten we dit bericht direct zodra er een andere of betere deal beschikbaar komt. Zo ben je altijd zeker van de beste deal om Viaplay te streamen.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay?

Er is op dit moment helaas geen gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay. Navraag bij de Viaplay Group leert ook dat er momenteel geen concrete plannen zijn om Viaplay gratis uit te laten proberen.

Gelukkig is er wel een simpele manier om Viaplay uit te proberen. Je kan namelijk een maandabonnement afsluiten bij Viaplay. Dat kost je €15.99 per maand, maar dan kan je Viaplay dus zo lang uitproberen als je zelf wil.

Je kan dit abonnement maandelijks opzeggen en zit dus nergens aan vast. Mocht je toch willen overstappen naar een (goedkoper) jaarabonnement dan kan je dit elke maand gemakkelijk doen.

Welke vouchercodes zijn er beschikbaar voor Viaplay?

Er zijn momenteel in Nederland geen vouchers beschikbaar voor Viaplay. We weten dat Viaplay in andere landen wel experimenteert met vouchers, maar dat deze in Nederland niet openbaar worden uitgegeven.

Waarom is er dan een optie in Nederland beschikbaar om een voucher in te dienen? Viaplay heeft wel vouchers beschikbaar gesteld voor hun eigen werknemers, klanten en perscontacten. Zo kunnen zij Viaplay gratis kijken. Helaas is dat dus niet voor iedereen weggelegd.

Maar niet getreurd, want je kan dus altijd 12,5% korting pakken op Viaplay bij het afsluiten van een jaarabonnement. Zo kijk je dus 1,5 maanden gratis Viaplay. Gebruik daarvoor deze link.