Aston Villa vs Liverpool livestream 26 december 2022: Kijk hier direct live naar de Premier League wedstrijd in Nederland

Aston Villa vs Liverpool livestream
Image: Ⓒ iStock

Aston Villa vs Liverpool livestream, de Premier League wedstrijd begint vandaag 26 december om 18.30 uur in het Villa Park stadion (Birmingham). Lees hier hoe je de wedstrijd live kan bekijken in Nederland.

Aston Villa vs Liverpool livestream 26 december 2022

Aston Villa vs Liverpool is één van de topwedstrijden tijdens Boxing Day 2022. Aston Villa vs Liverpool, oftewel The Villans tegen The Reds, zal voor beide partijen een belangrijke wedstrijd worden om aansluiting te krijgen met de eerste vijf plekken die recht geven op Europees voetbal. Van de laatste vijf wedstrijden die de teams tegen elkaar speelden verloor Aston Villa de laatste vier dus het zal lastig worden.

Hoe kijk ik de Aston Villa vs Liverpool livestream in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Aston Villa vs Liverpool is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Aston Villa vs Liverpool?

De wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool begint maandagavond 26 december om 18.30 uur in het Villa Park stadion in Birmingham. Het stadion dateert uit 1897 en heet officieel Aston Lower Grounds en heeft capaciteit voor ruim 43.000 zitplaatsen. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Aston Villa vs Liverpool livestream: wat zijn de standen in de Premier League?

Aston Villa bezet op dit moment de 12e plek met 18 punten uit 15 wedstrijden. Liverpool heeft tot nu toe een zeer wisselvallig seizoen en moeten het momenteel doen met een voor hun doen teleurstellende 6e plek, met 22 punten uit 14 wedstrijden. In de Premier League is trainer Klopp en zijn team er alles aan gelegen om aansluiting te houden bij de top 5. Ook Aston Villa zal er alles aan doen om de top 5 in zicht te houden en Europees voetbal te kunnen spelen, al is dat wellicht te hoog gegrepen.

Lees hier hoe je alle Premier League wedstrijden in Nederland bekijkt.

Aston Villa vs Liverpool livestream: wat zijn de statistieken?

Gezien de statistieken zal het een verrassing zijn als Aston Villa van Liverpool weet te winnen, want van de 5 wedstrijden die ze de afgelopen jaren tegen elkaar gespeeld hebben won Liverpool de laatste 4 wedstrijden. Maar in de Premier League weet je het maar nooit want er worden vaak echte open wedstrijden gespeeld waarbij de teams over en weer aanvallen, spektakel gegarandeerd dus.

Klik hier om Aston Villa vs Liverpool live te streamen via Viaplay.