Bayern München vs Köln livestream: bekijk hier de Bundesliga wedstrijd live in Nederland

Bayern München vs Köln livestream
Image: ⓒ iStock. Bayern München vs Köln livestream

Zoek je een Bayern München vs Köln livestream? Deze wedstrijd in de Bundesliga trapt dinsdag 24 januari af om 20:30 uur in de Alianz Arena, München. Je leest hier hoe je de wedstrijd live kan kijken in Nederland.

Bayern München vs Köln livestream

De Bundesliga is terug voor de tweede speelronde na de winterstop en brengt vandaag een mooie topwedstrijd met zich mee. Koploper Bayern München neemt het namelijk op tegen nummer 11 Köln.

Stream Bayern München vs Köln hier live

(De livestream opent vanaf 20:20, de wedstrijd start om 20:30)

Hoewel Bayern München het Bundesliga seizoen wisselvallig begon, had de ploeg vóór de winterstop hun vorm goed te pakken – met de koppositie als gevolg. De eerste wedstrijd na de winterstop werd afgelopen vrijdag wel teleurstellend verloren. Het is de club uit Beieren er dan ook alles aan gelegen om vandaag tegen Köln de 3 punten in eigen huis te houden en zo hun koppositie te versterken.

Laatste vijf wedstrijden Bayern München (Bundesliga): ⚫🟢🟢🟢🟢

Laatste vijf wedstrijden Köln (Bundesliga): 🟢🔴🔴🔴⚫ 

Volg Bayern München vs Köln hier live

Bayern München vs Köln: opstellingen en spelers om op te letten

Bayern München vs Köln belooft in ieder geval een spektakel te worden. Bekijk hieronder de vermoedelijke opstelling van de twee ploegen:

Bayern München

Vermoedelijke opstelling: Sommer – Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies – Kimmich, Goretzka – Musiala, Müller (c), Coman – Choupo-Moting

De belangrijkste wijziging ten opzichte van de laatste wedstrijd is dat het er op lijkt er zo op dat Müller en Coman weer aan de aftrap zullen verschijnen. Dit is waarschijnlijk te danken aan de roulatie die Nagelsmann in de ploeg wil hebben.

Gaat Matthijs de Ligt spelen bij Bayern München?

Matthijs de Ligt zit in de wedstrijdselectie en het is zeer aannemelijk dat hij aan de aftrap verschijnt.

Gaat Daley Blind spelen bij Bayern München?

Daley Blind staat nog voor zijn debuut in een officieel duel bij Bayern na zijn transfer eerder deze maand. Hij zat tegen RB Leipzig wel op de bank bij Bayern en de kans is aannemelijk dat hij vandaag een invulbeurt krijgt tegen Köln.

Köln

Vermoedelijke opstelling: Schwäbe – Schmitz, Soldo, Chabot, Hector (c) – Ljubicic, Martel – Maina, Huseinbasic, Kainz – Tigges

In de vermoedelijke opstelling van Köln zijn weinig verrassingen te zien. We letten vooral op Steffen Tigges voorin, en Florian Kainz op de vleugel.

Hoe kijk ik Bayern München vs Köln live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Bundesliga wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Bayern München vs Köln is in Nederland live te streamen via Viaplay. Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Bayern München vs Köln: wat zijn de standen in de Bundesliga?

Bayern München staat momenteel 1e in de Bundesliga met 35 punten uit 16 wedstrijden. De ploeg uit Beieren staat 5 punten los van nummer 2 Frankfurt en heeft het dus allemaal in eigen hand. Gaat Der Rekordmeister voor haar 33e titel?

Köln staat momenteel met 20 punten op de 11e plaats in de Bundesliga, met eveneens 16 wedstrijden gespeeld. De ploeg uit Keulen kan aansluiting vinden bij de subtop indien het van Bayern weet te winnen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk hieronder de hele tabel: