Bayern München vs RB Leipzig livestream: live kijken naar de Bundesliga wedstrijd in Nederland

Zoek jij een livestream voor de Bundesliga wedstrijd tussen Bayern en RB Leipzig? Zaterdag 20 mei speelt Bayern tegen RB Leipzig om 18:30u in de Allianz Arena.

Bayern München vs RB Leipzig livestream

Deze wedstrijd is voor beide ploegen zeer belangrijk. Op het einde van het seizoen heeft iedereen punten nodig om te voorkomen dat ze nog posities zakken. Bayern is op jacht naar de 3 punten omdat ze die zeer hard nodig hebben in de titelstrijd met Dortmund. Dortmund staat maar 1 punt achter Bayern waardoor Bayern kan zich geen puntenverlies veroorloven.

Kijk hier Bayern vs RB Leipzig met ViaPlay

RB Leipzig heeft de 3 punten ook nodig voor de strijdt om de 3de plaats met Union Berlin. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden omdat beide ploegen opzoek zijn naar de 3 punten.

Kijk nu naar de livestream!

Bayern vs RB Leipzig opstelling

Bayern

Vermoedelijke opstelling: Sommer; Mazraoui, Pavard, de Ligt, Cancelo; Kimmich, Muller, Musiala; Sané, Coman, Gnabry

RB Leipzig

Vermoedelijke opstelling: Blaswich; Simakan, Klostermann, Orban, Henrichs; Laimer, Haidara, Szoboszlai, Forsberg; Werner, Nkunku

Hoe kan ik Bayern vs RB Leipzig live kijken in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Bundesliga wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Bayern vs RB Leipzig is in Nederland live te streamen via Viaplay.

Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,99 euro per maand (12,5% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Bayern vs RB Leipzig: wat zijn de standen in de Bundesliga?

Met nog 2 speeldagen te gaan staat Bayern aan de leiding in de Bundesliga met 1 punt voorsprong op Dortmund. Bayern heeft de 3 punten dus zeker nodig in de strijd om de titel in de Bundesliga.

RB Leipzig staat momenteel op de 3de positie in de Bundesliga. Op de 4de plaats staat Union Berlin die maar 1 punt achter RB Leipzig staan. Ook RB Leipzig wint dus beter deze wedstrijd omdat er anders een grootte kans is dat ze terugzakken naar de 4de plaats.