‘Moon Knight’ nu te zien op Disney Plus in Nederland

moon knight, disney plus, disney+

Disney heeft de trailer van ‘Moon Knight’, zoals wij gisteren ook al aankondigde, vandaag online gezet. De nieuwe Marvel-serie is vanaf woensdag 30 maart te zien op Disney Plus. Ook hebben we het uitzendschema weer voor je toegevoegd.  

UPDATE 1 april 2022

‘Moon Knight’ is nu te zien op Disney Plus in Nederland.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

De serie volgt Steven Grant, een vriendelijke medewerker van een cadeauwinkel, die wordt overspoeld door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en zijn lichaam deelt met de huurling Marc Spector. Terwijl de vijanden van Steven/ Marc op hem afkomen, moet hij omgaan met zijn complexe identiteit terwijl hij in een dodelijke aanval terechtkomt met de machtige Goden van Egypte.

Sleutelrollen

In ‘Moon Knight’ zijn ook sleutelrollen weggelegd voor Ethan Hawke en May Calamawy. Hawke speelt de tegenhanger van Spector, maar wie dat precies is, is niet duidelijk. Ook de rol van Calamawy is niet bekend, al zou dat een rol moeten zijn die dichtbij die van Spector ligt. Dit zou dus Marlene Alraune of Stained Glass Scarlet kunnen zijn. Een andere optie is dat Calamawy een heel nieuw karakter gaat spelen. We zullen het nog even af moeten wachten.

Uitzendschema

‘Moon Knight’ op Disney Plus kent in totaal 6 afleveringen en start op woensdag 30 maart en eindt woensdag 4 mei.

Aflevering 1 – 30 maart
Aflevering 2 – 6 april
Aflevering 3 – 13 april
Aflevering 4 – 20 april
Aflevering 5 – 27 april
Aflevering 6 – 4 mei

Zie hieronder de gloednieuwe trailer van ‘Moon Knight’. Vanaf woensdag 30 maart dus te zien op Disney Plus.