Bioscoopfilm ‘The Eyes of Tammy Faye’ vanaf 23 maart op Disney Plus

the-eyes-of-tammy, disney plus, disney+

De bioscoopfilm ‘The Eyes of Tammy Faye’ is vanaf woensdag 23 maart te zien op Disney Plus in Nederland. Dit heeft Disney vandaag bekendgemaakt. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘The Eyes of Tammy Faye’, een film van Searchlight Pictures, ging op 3 februari 2022 in première in de Nederlandse bioscopen.

Verhaal

‘The Eyes of Tammy Faye’ geeft een intieme kijk op de buitengewone opkomst, ondergang en verlossing van televisie-evangeliste Tammy Faye Bakker.

Tammy Faye en haar man Jim Bakker begonnen in de jaren ’70 en ’80 met vrijwel niks, maar groeiden uit tot de oprichters van ’s werelds grootste religieuze televisienetwerk en themapark. Tammy Faye werd geroemd, omdat zij stond voor acceptatie, vooruitgang en liefde. Ze was onlosmakelijk verbonden aan haar opvallende wimpers, haar eigenzinnige zang en haar gretigheid om mensen van alle rangen en standen te omarmen en aanvaarden. Het duurde echter niet lang voordat financiële misstappen, samenzwerende rivalen en schandalen hun zorgvuldig opgebouwde imperium omver haalden.

‘The Eyes of Tammy Faye’ is vanaf woensdag 23 maart te zien op Disney Plus.

Klik hier voor het volledige aanbod van Disney Plus. Klik hier voor de beste films, series en documentaires op de streamingservice van de huismuis en klik hier voor de agenda van alle nieuw aangekondigde films en series.