Borussia Dortmund VS Mainz livestream: bekijk hier de Bundesliga wedstrijd live in Nederland

Zoek je een livestream voor Borussia Dortmund vs Mainz? Deze Bundesliga wedstrijd trapt zaterdag af om 15:30u in het Signal Iduna Park. Deze wedstrijd is allesbeslissend om het negende kampioenen feest in wording te brengen. Je leest hier hoe je deze wedstrijd live kan kijken in Nederland. 

Borussia Dortmund vs Mainz

Borussia Dortmund kan in de laatste speeldag van de competitie hun negende titel mee naar huis nemen. Hiervoor moeten ze eerst wel winnen tegen Mainz.

Kijk hier Borussia Dortmund vs Mainz met Viaplay!

Borussia Dortmund heeft de titel zelf in handen. Als ze hun laatste wedstrijd van het seizoen winnen tegen Mainz dan zijn ze de kampioen van de Bundesliga en wordt de beker overhandigd aan de spelers van Borussia Dortmund.

Kijk nu naar de livestream!

Borussia Dortmund vs Mainz opstelling

Borussia Dortmund

Vermoedelijke opstelling: Kobel; Wolf, Sule, Hummels, Ryerson; Malen, Brandt, Can, Guerreiro, Adeyemi; Haller

Mainz

Vermoedelijke opstelling: Dahmen; Bell, Hohr, Fernandes; da Costa, Stach, Caci, Barkok, Barreiro Martins; Onisiwo, Ingvartsen

Hoe kan ik Borussia Dortmund vs Mainz live kijken in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Bundesliga wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Dortmund vs Mainz is in Nederland live te streamen via Viaplay.

Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,99 euro per maand (12,5% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Borussia Dortmund vs Mainz: wat zijn de standen in de Bundesliga?

Momenteel staat Borussia Dortmund aan de leiding in de Bundesliga. Ze staan op de eerste plaats in de competitie met twee punten voorsprong op de recordhouder Bayern. als Borussia Dortmund hun laatste wedstrijd tegen Mainz wint zijn ze landskampioen van Duitsland.

Mainz staat momenteel op de negende positie in de Bundesliga. Mainz kan niet meer degraderen en speelt ook niet meer voor een Europees ticket.