Descendants 3 toegevoegd aan Disney Plus, of toch niet?

disney, descendants 3
Foto: Disney.

Als er naar een film veel vraag is op Disney Plus dan is het wel naar Descendants 3. Op Twitter regent het wereldwijd van de Tweets van mensen die vragen om de titel met de bekende Villain Kids aan de streamingsdienst toe te voegen. Dit lijkt nu gebeurd te zijn, maar er is een probleem.

Een opmerkend redactielid vond op Google een link van Descendants 3 die leidde naar Disney Plus. Als je op de link klinkt kom je op de laptop ook gewoon op het titelscherm van de film terecht (zie foto onder), zoal bij alle andere films het geval is. Als je echter op ‘Afspelen’ klikt gebeurt er teleurstellend genoeg helemaal niets. Op je mobiel krijg je foutcode 41 (media niet beschikbaar) te zien. Descendants 3 is (nog) onvindbaar als je hem zoekt in de app zelf.

descendants 3, disney plus--
Het lijkt er sterk op dat je lekker kan gaan streamen, maar niks is minder waar.
descendants 3, disney plus-1
Het zoekresultaat van Descendants 3 op Google.

Disney lijkt dus al bezig te zijn geweest met het toevoegen van de film.
Een woordvoerder van het mediabedrijf kon Disneyplusser geen specifiek antwoord geven wanneer Descendants 3 beschikbaar wordt gemaakt op Disney Plus in Nederland. “Van sommige titels kunnen we dat nog niet zeggen. We hopen snel meer informatie te kunnen delen.”

Première

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel. Op 19 oktober was de film op Disney Channel in Nederland op televisie te zien

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) is vanaf 12 eveneens op de streamingsdienst te zien.

Synopsis

In Descendants 3 keren de Villain Kids (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.
Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de Villain Kids om alles en iedereen in veiligheid te brengen.
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod, de beste films en series, alle nieuwe titels die onderweg zijn en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney Plus kan streamen.
Bekijk hieronder de trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=8jpvcD_LkK4&feature=emb_title