‘Descendants 3’ vanaf vandaag te zien op Disney Plus in Nederland

descendants 3, disney plus, nederland, release

Aan het wachten op het laatste avontuur van Mal, Evie, Carlos en Jay komt voor duizenden fans vandaag een einde. Het wachten is beloond. ‘Descendants 3’ is vanaf vandaag te zien op Disney Plus in Nederland.

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel.

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) waren eveneens al op de streamingsdienst te bekijken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Synopsis ‘Descendants 3’

In Descendants 3 keren de Villain Kids (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.

Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de Villain Kids om alles en iedereen in veiligheid te brengen.

Bekijk hieronder de trailer of klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken. Veel plezier!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.