Descendants 3 vanaf volgende maand te zien op Disney Plus

descendants 3, disney plus, nederland, release

Disney zit vol verrassingen op het moment. De mega populaire Descendants 3 zou eigenlijk pas op 19 oktober op Disney Plus verschijnen, maar de film is plots opgedoken in de lijst met releases in april!

Om het concreter te maken: vanaf zondag 19 april kunnen we Descendants 3 streamen op Disney Plus! Dit was een veel aangevraagde titel en Disney lijkt daar gehoor aan te hebben gegeven in deze coronacrisis.

Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen of klik op onderstaande banner, dan kan jij op 19 april direct genieten van Descendants 3. Op 17 maart is overigens ook de kaskraker Frozen 2 toegevoegd aan de service en die kan je dus ook direct kijken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

In dit artikel:

Première

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel. Op 19 oktober was de film in Nederland op Disney Channel te zien.

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) is eveneens op de streamingsdienst te bekijken.

Lang wachten

Nederland is het laatste land wat op het 3e deel van de Villain Kids en co moet wachten. In de Verenigde Staten en Canada is de Descendants 3 sinds 2 februari te streamen en in Australië en Nieuw-Zeeland is de film al maanden op Disney Plus te vinden.

Synopsis

In Descendants 3 keren de Villain Kids (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.

Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de Villain Kids om alles en iedereen in veiligheid te brengen.

Bekijk hieronder de trailer:

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.