Deze 26 nieuwe titels staan per 1 januari op Disney Plus in NL

disney, plus, 1 januari 2020

Voor we 2019 afsluiten zal op 29 december de live-action van Aladdin (2019) aan Disney Plus worden toegevoegd. Maar gelukkig blijft het daar niet bij. Disney heeft aan Disneyplusser een lijst bekendgemaakt van films en series die per 1 januari 2020 aan Disney Plus in Nederland zullen worden toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat er 5 X-Men en alle Ice Age films beschikbaar komen op de dienst van de ‘House of Mouse’. Daar komen nu 16 titels bij. We hebben ze hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet in het volledige overzicht van Disney Plus in Nederland. De lijst is uiteraard wel onder voorbehoud, dat moeten we er natuurlijk altijd even bij vermelden.

Een leuke opvallende (oude) titel is PRINCE & THE PAUPER, een korte animatiefilm van 25 minuten uit 1990 met onder andere Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy.
prince and the pauper, disney plus

Maar voor het zover is kunnen de voetjes natuurlijk eerst omhoog voor Aladdin. De live-action film die in mei van dit jaar in première ging is vanaf 29 december te zien op Disney Plus.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.

Hieronder de 26 nieuwe titels die per 1 januari 2020 te zien zijn op Disney Plus.

[table id=1 responsive=collapse /]