Disney kondigt Descendants 3 aan op Disney Plus

disney, descendants 3
Foto: Disney.

Het is ongetwijfeld een van de meest aangevraagde films op Disney Plus. Heel Twitter staat onderrand vol met de vraag: wanneer is Descendants 3 te zien op Disney Plus? Er is goed nieuws onderweg!

Disney heeft vandaag via een officieel persbericht laten weten dat Descendants 3 op zondag 2 februari op de streamingsdienst van de House of Mouse in de Verenigde Staten verschijnt. De vraag is dus nu of de populaire film ook in Nederland op deze datum op Disney Plus te zien is.

UPDATE 27 maart 2020

Disney heeft op 27 maart 2020 bekendgemaakt dat Descendants 3 eerder op Disney Plus te zien zal zijn. De film is vanaf zondag 19 april (in plaats van 19 oktober) te zien op de streamingsdienst. Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen of klik op onderstaande banner, dan kan jij op 19 april direct genieten van Descendants 3. Op 17 maart is overigens ook de kaskraker Frozen 2 toegevoegd aan de service en die kan je dus ook direct kijken.

Als we kijken naar de datums van eerder toegevoegde (recente) films kunnen we daaruit een ding concluderen: het verschil is minimaal. Zowel Aladdin (2019) als Toy Story 4 waren bijvoorbeeld in Nederland eerder te zien dan in de Verenigde Staten. De Lion King (2019) daarentegen is op 28 januari al in Amerika op Disney Plus te zien, daarop moeten wij in Nederland nog wachten tot 22 februari.

Maar een ding is zeker, Descendants 3 is in aantocht. Wij hebben de vraag uitgezet bij Disney en verwachten spoedig een antwoord. Zodra wij een datum hebben lees je dat uiteraard op deze website!

In dit artikel:

Première

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel. Op 19 oktober was de film op Disney Channel in Nederland op televisie te zien.

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) is vanaf 12 eveneens op de streamingsdienst te zien.

Synopsis

In Descendants 3 keren de Villain Kids (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.

Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de Villain Kids om alles en iedereen in veiligheid te brengen.

Bekijk hieronder de trailer:

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.