Disney kondigt nieuwe Star-titels aan voor Disney Plus (overzicht)

disney plus star, disney+, 4 februari 2021

Disney Plus bevestigt vandaag meer dan 20 nieuwe titels, die exclusief als Star Originals in première zullen gaan in Nederland, waaronder ‘Pam & Tommy’, ‘Welcome to Wrexham’ en ‘Fleishman is in Trouble’. De aankomende Kardashian Jenner-serie zal ook exclusief te zien zijn op Disney Plus Star.

NOTE: Onder dit artikel staat meer informatie over alle komende Star-titels in alfabetische volgorde.

Star, het nieuwe merk voor familie-entertainment op Disney Plus, werd in februari 2021 in Nederland gelanceerd. Het is de thuisbasis voor honderden tv-series en films en een schat aan Star Originals, zoals de recent toegevoegde ‘Rebel’ en het multi-Academy® Award-winnende ‘Nomadland’.

Een van de meest verwachte originele series voor Star op Disney Plus is ‘Only Murders in the Building’ met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. De komedie volgt drie onbekenden die allemaal geobsedeerd zijn door misdaadverhalen, tot het drietal zelf betrokken raakt bij een echte moord. Wanneer er een moord gebeurt in hun flatgebouw in New York, wordt het trio gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen. De serie gaat in première in de herfst van 2021 en wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.

De miniserie ‘Dopesick’ neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd tegen de opiatenverslaving, van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia naar de gangen van de DEA. Deze achtdelige serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.

In 2022 staat ‘Pam & Tommy’ op de planning, een nieuwe Amerikaanse biografie over het waanzinnige, nooit eerder vertelde verhaal van de allereerste virale video ooit – de sextape van Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en actrice Pamela Anderson, vertolkt door Sebastian Stan en Lily James.

Tot slot zal in 2022 ook ‘Immigrant’ in première gaan op Star op Disney Plus. Deze achtdelige miniserie van 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, vertelt het waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee (vertolkt door Kumail Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte. 20th Television is de studio voor deze serie.

FX

In de komende 18 maanden zal FX het FX-merk versterken door maar liefst 30 shows per jaar uit te brengen. 25 scripted en 5 unscripted shows die allemaal beschikbaar komen op Star op Disney Plus.

De titels die al op Disney’s Investor Day werden onthuld, ‘American Horror Stories’, ‘Reservation Dogs’, ‘Y: The Last Man’ en een Untitled BJ Novak project zullen later dit jaar gelanceerd worden op Star op Disney Plus.

Nieuwe series die aangekondigd werden door FX zijn onder andere ‘Welcome to Wrexham’ en ‘The Choe Show’.

‘Welcome to Wrexham’ is een docuserie over de inwoners van Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales in het Verenigd Koninkrijk, en hun dromen. In deze serie kopen twee Hollywoodsterren (Rob McElhenney en Ryan Reynolds) de historische, maar noodlijdende, lokale voetbalclub op. De tiendelige serie nog binnen een jaar vanaf nu in première gaan. ‘The Choe Show’ is een nieuw interviewprogramma waarin de gerenommeerde artiest David Choe – letterlijk en figuurlijk – een beeld schetst van zijn gasten. De vierdelige docuserie zal in 2021 beschikbaar zijn om te streamen op Star op Disney Plus.

In 2022 komen van FX op Star op Disney Plus twee geweldig krachtige docuseries: ‘Dear Mama’, over het vluchtige leven en de erfenis van hiphopicoon en dichter Tupac Shakur en Black Panther-lidmoeder die hem opvoedde. Ook ‘Pistol’ – gebaseerd op ‘Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol’, de memoires uit 2018 van Steve Jones, de legendarische gitarist van de Sex Pistols die een fascinerende nieuwe kijk biedt op een van de meest geweldige verhalen uit de rockwereld.

‘Fleishman is in Trouble’, gebaseerd op het New York Times bestsellerdebuut van Taffy Brodesser-Akner (die de roman ook zal bewerken voor de serie), biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding en zal ook debuteren in 2022, met de data nog te bevestigen.

DISNEY TELEVISION STUDIOS

Van Disney Television Studios komen de komende 12 maanden de volgende series als Star Originals naar Disney Plus:

‘The Big Leap’, van 20th Television en Fox Entertainment, is een ruimhartig, luidruchtige dramedy die een groep diverse, ongelukkige personages volgt die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow.

‘Maggie’, gebaseerd op de korte film van Tim Curcio, volgt een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.

‘Queens’ volgt vier vrouwen van in de veertig die zich herenigen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die hen legendes maakte in de hiphopwereld. De serie is van ABC Signature, onderdeeldeel van Disney Television Studios.

‘Our Kind of People’, van 20th Television en Fox Entertainment liet zich inspireren door het provocerende, veelgeprezen boek van Lawrence Otis Graham, ‘Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class’. De dramaserie speelt zich af in de aspirationele wereld van Oak Bluffs op Martha’s Vineyard, al meer dan 50 jaar een historisch bastion van de rijke en machtige zwarte elite.

En als laatste brengt 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, ook ‘The Wonder Years’, een coming-of-age verhaal dat zich afspeelt in de late jaren ‘60 en een nostalgische blik werpt op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean.

NATIONAL GEOGRAPHIC

Van National Geographic lanceren de aankomende 12 maanden de volgende terugkerende series op Disney Plus, na hun TV debuut: Gordon Ramsay gaat op zoek naar het ultieme moment van gelukzaligheid in ‘Gordon Ramsay: Uncharted’. Feitenjager

Mariana van Zeller daagt jouw kennis over de wereld uit in ‘Trafficked with Mariana Van Zeller’. Bear Grylls leidt beroemde gasten door de wildernis naar momenten van pure verlichting in ‘Running Wild with Bear Grylls’ en ‘Wicked Tuna’ kijkt mee hoe een groep commerciële vissers uit Amerika’s oudste zeehaven in Gloucester (Massachusetts), op zoek gaan naar de gegeerde blauwvintonijn.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney Plus een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

MEER TITELINFORMATIE (In alfabetische volgorde)

American Horror Stories

‘American Horror Stories’, geproduceerd door 20th Television, is een nieuwe anthologieserie van de met een Emmy en Golden Globe bekroonde producer Ryan Murphy en een spin-off van FX’s grootste en langstlopende originele dramahit ‘American Horror Story’.

Dear Mama

‘Dear Mama’, van de regisseur van “The Defiant Ones” komt een documentaireserie over het leven en de erfenis van hiphop-icoon en dichter Tupac Shakur en de moeder van het Black Panther-lid die hem opvoedde met de waarden die zijn muziek doordrenken met maatschappelijke boodschappen.

Dopesick

Van uitvoerend producenten Danny Strong en Michael Keaton. ‘Dopesick’ onderzoekt hoe één bedrijf aan de basis stond van de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis. De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd tegen de opiatenverslaving, van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot de gangen van de DEA. De onverbiddelijke, diepgaande menselijke portretten van de families getroffen door een Oxycontinverslaving en hun onderling verweven verhalen, weerspiegelen het drama in Amerika. Tegelijkertijd schijnen ze een hoopvol licht op de helden die vechten tegen de laffe bedrijven achter deze nationale crisis. Deze miniserie is gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller, geschreven door Beth Macy.

‘Dopesick’ werd geschreven door Emmy Award-winnaar Danny Strong en geregisseerd door Oscar-winnaar Barry Levinson. De uitvoerend producenten zijn onder meer Danny Strong, John Goldwyn, Barry Levinson, Warren Littlefield, Beth Macy en Karen Rosenfelt. De miniserie is gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller, geschreven door Beth Macy, en komt naar Star op Disney+ van 20th Television en The Littlefield Company. In de serie schitteren Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Will Poulter en John Hoogenakker met Kaitlyn Dever en Rosario Dawson.

Fleishman is in Trouble

‘Fleishman is in Trouble’, gebaseerd op het New York Times bestsellerdebuut van Taffy Brodesser-Akner (die de roman ook zal bewerken voor de serie), biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding. De veertigjarige, pas gescheiden Toby Fleishman duikt in de nieuwe wereld van dating via apps met een succes dat hij nooit had in zijn jeugd, voor hij trouwde in de laatste jaren van zijn studie geneeskunde. Maar net wanneer zijn eerste zomer van seksuele vrijheid voor de deur staat, verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel en blijft Toby achter met de kinderen. Hij heeft geen idee waar Rachel is en of ze van plan is om nog terug te keren. Toby probeert z’n weg te vinden tussen het ouderschap, de terugkeer van oude vrienden, een promotie in het hospitaal en alle begeerde dames in Manhattan. Maar als hij wil ontdekken wat er is gebeurd met Rachel, zal hij eerst wat eerlijker moeten kijken naar wat er gebeurde met hun huwelijk.

Gordon Ramsay: Uncharted

Gordon Ramsay trekt zijn beste schoenen aan, grijpt z’n messen en zet zich schrap voor nog meer sensationele avonturen, klaar om internationale culturen te ontdekken via eten in ‘Gordon Ramsay: Uncharted’. De met meerdere Michelinsterren bekroonde chef-kok en Ironman-atleet eet zich een weg doorheen de hele wereld. Met gevaar voor eigen leven trekt hij op gewaagde missies, op zoek naar culinaire inspiratie en gastronomische uitmuntendheid. Ramsay proeft van verschillende eetgewoontes, leert alles over de lekkerste delicatessen en geniet van verse regionale smaken, samen met lokale experten en legendes die hij onderweg leert kennen. ‘Gordon Ramsay: Uncharted’ wordt geproduceerd door Gordon Ramsay, Lisa Edwards, Jon Kroll en Tom Willis voor Studio Ramsay.

Immigrant

‘Immigrant’ is het waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee (gespeeld door Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte. De serie zoomt in op het bizarre, donkere komische, misdadige verhaal achter de show die uitgroeide tot een cultureel fenomeen.

Maggie

‘Maggie’, gebaseerd op de korte film van Tim Curcio, volgt een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende. Maggie ziet regelmatig de toekomst van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige voorbijgangers. Maar wanneer ze plots een glimp opvangt van haar eigen toekomst, wordt Maggie verplicht om te beginnen leven in het heden.

Only Murders in The Building

Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman creëren samen een komisch moordmysterie. ‘Only Murders In The Building’ volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelfs bij een zaak betrokken raakt. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Our Kind of People

‘Our Kind of People’ liet zich inspireren door het provocerende, veelgeprezen boek van Lawrence Otis Graham, ‘Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class’. De dramaserie speelt zich af in de aspirationele wereld van Oak Bluffs op Martha’s Vineyard, al meer dan 50 jaar een historisch bastion van de rijke en machtige zwarte elite. ‘Our Kind of People’ volgt de vastberaden, alleenstaande moeder Angela Vaughn (Yaya DaCosta, ‘Chicago Med’, ‘Whitney’) die de naam van haar familie wil terugeisen en een verschil wil maken met haar revolutionaire haarverzorgingslijn waarmee ze de natuurlijke schoonheid van zwarte vrouwen wil benadrukken. Maar al snel ontdekt ze een duister geheim over haar moeders verleden dat haar wereld op zijn kop zet en de gemeenschap door elkaar schudt. ‘Our Kind of People’ wordt geproduceerd door 20th Television en FOX Entertainment en viert de veerkracht en verwezenlijkingen van de zwarte gemeenschap in de Verenigde Staten. Het project werd geschreven en geproduceerd door Karin Gist. Lee Daniels en Marc Velez (Lee Daniels Entertainment), Pam Williams en Claire Brown (The Gist Of It Productions), Ben Silverman en Drew Buckley (Propagate) en Montrel McKay werkten ook als uitvoerend producenten.

Pam & Tommy

De limited serie ‘Pam & Tommy’ brengt het nooit eerder vertelde verhaal van de allereerste virale video ooit – de sextape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De serie brengt een nieuw perspectief op het schandaal dat de koers van celebritycultuur heeft veranderd.

Pistol

‘Pistol’ is gebaseerd op ‘Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol’, de memoires uit 2018 van Steve Jones, de legendarische gitarist van de Sex Pistols. De serie biedt een fascinerend nieuw perspectief op een van de meest geweldige verhalen uit de rockwereld – van de sociale woningen in West-Londen, tot de beruchte Kings Road SEX-winkel van Vivienne Westwood en Malcolm McLaren, tot de internationale controverse rond de release van ‘Never Mind the Bollocks’ dat vaak wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke albums aller tijden.

Queens

‘Queens’ volgt vier vrouwen van in de veertig die na jaren zonder contact weer samenkomen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die hen legendes maakte in de hiphopwereld.

In Queens schitteren Eve als Brianna aka Professor Sex, Naturi Naughton als Jill aka Da Thrill, Nadine Velazquez als Valeria aka Butter Pecan, Taylor Selé als Eric Jones, Pepi Sonuga als Lil Muffin en Brandy als Naomi aka Xplicit Lyrics.

Zahir McGhee, Sabrina Wind en Tim Story zijn uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature, een deel van Disney Television Studios. De pilootaflevering werd geschreven door Zahir McGhee en geregisseerd door Tim Story.

Reservation Dogs

‘Reservation Dogs’, een nieuwe komedie van een half uur, is een coming-of-age-verhaal over vier Native American tieners die opgroeien in een reservaat in het oosten van Oklahoma en hun dagen vullen met het plegen van misdaden … en het bestrijden ervan. De serie werd gecreëerd door Sterlin Harjo, een Native American die ook de pilootaflevering regisseerde, en Academy Award®-winnaar Taika Waititi (‘JoJo Rabbit’, ‘What We Do in the Shadows’). In de serie schitteren D’Pharoah Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis en Lane Factor. ‘Reservation Dogs’ werd geproduceerd door Sterlin Harjo, Taika Waititi en Garrett Basch.

Running Wild met Bear Grylls

De wereldbekende survivalspecialist Bear Grylls neemt een nieuwe reeks celebrities mee naar de meest afgelegen hoeken van de planeet voor epische, onvergetelijke avonturen waarin ze zichzelf meermaals tegenkomen. Elke week laat een nieuwe bekende gast de luxe achter zich om samen met Bear op een moedige reis door de meest extreme omstandigheden ter wereld te trekken. Samen zijn ze aangewezen op overlevingstechnieken om elke gevaarlijke locatie goed door te komen en verleggen ze mentale en fysieke grenzen om indrukwekkende obstakels te overwinnen waar zelfs de dapperste zielen van zouden terugdeinzen. ‘Running Wild with Bear Grylls’ wordt geproduceerd door Electus, onderdeel van Propagate en The Natural Studios. Bear Grylls is uitvoerend producent voor Electus en The Natural Studios, samen met Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Liz Schulze, Rob Buchta en Delbert Shoopman.

The Big Leap

‘The Big Leap’, van 20th Television en Fox Entertainment, is een ruimhartige, luidruchtige dramedy die een groep diverse, ongelukkige personages volgt die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow die opbouwt naar een live opvoering van het Zwanenmeer. Deze underdogs maken hun gebrek aan danservaring goed met hun humor en de wens om een iconisch stuk heruit te vinden. ‘The Big Leap’ is een modern verhaal over tweede kansen, dromen najagen en terugnemen wat van jou is. ‘The Big Leap’ is geïnspireerd op een Brits realityprogramma en is een innovatieve show-in-een-show die de kijkers meeneemt op een reis van zelfacceptatie, body-positivity en empowerment op elke leeftijd.

The Choe Show

In The Choe Show gebruikt de wereldberoemde kunstenaar David Choe zijn excentrieke, meelevende en disruptieve visie op wereld om het publiek een soort radicale empathie voor anderen te laten ervaren. Vanuit zijn ouderlijk huis neemt Choe zijn gasten mee op een reis waarbij hij zowel een motiverende interviewer als meelevende luisteraar is. Doorheen kunst en spel trekt Choe met zijn gasten op een reis vol gedeelde emotionele ervaringen. Het is door hun verbondenheid en authentieke connectie dat Choe in staat is om de eerlijkheid van het moment naar voren te brengen in de portretten die hij creëert.

The Choe Show, gecreëerd door David Choe, wordt geproduceerd door Choe, Matt Revelli en Christopher Chen van Choe Show LLC, naast Hiro Murai en Nate Matteson van Super Frog Entertainment. De serie wordt geregisseerd door Paco Raterta.

The Wonder Years

Geïnspireerd door de geliefde award-winnende serie met dezelfde naam, speelt dit coming-of-age verhaal zich af in de jaren 60 en werpt het een nostalgische blik op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren, tonen Deans hoopvolle en humoristische herinneringen hoe zijn familie haar ‘wonderjaren’ ervaarde in een turbulente tijd.

In ‘The Wonder Years’ schitteren Don Cheadle, die de serie vertelt als de volwassen Dean Williams, Elisha ‘EJ’ Williams als Dean Williams, Dulé Hill als Bill Williams, Saycon Sengbloh als Lillian Williams, Laura Kariuki als Kim Williams, Julian Lerner als Brad Hitman, Amari O’Neil als Cory Long en Milan Ray als Keisa Clemmons.

Saladin Patterson is zowel schrijver als uitvoerend producent. Lee Daniels en Marc Velez van Lee Daniels Entertainment zijn ook uitvoerend producent samen met Fred Savage, die meespeelde in de originele serie. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een deel van Disney Television Studios. De pilootaflevering werd geschreven door Saladin Patterson en geregisseerd door Fred Savage.

Trafficked with Mariana Van Zeller


De bekroonde journaliste Mariana van Zeller zet haar schrijnend onderzoek naar de gevaarlijkste zwarte markten van de onderwereld verder. Gewapend met de voor National Geographics kenmerkende inside access, duikt Mariana elke aflevering in een andere zwarte markt of wereldwijd smokkelnetwerk – van meth, marihuana en gestolen auto’s tot outlaw motorclubs en Amazone-maffia. Ze ontmoet de mensen achter de handel en leert hoe zij zaken doen, allemaal in een poging om de goed verborgen werking van deze schaduweconomie waar vele miljarden dollars circuleren, te begrijpen. De uitvoerend producenten voor Muck Media zijn Mariana van Zeller, Darren Foster en Jeff Plunkett.

Untitled BJ Novak project

De bekroonde acteur en auteur van The Office schreef een anthologieserie voor FX waarbij elke aflevering van 30 minuten de meest gedurfde onderwerpen van onze tijd als uitgangspunt neemt om unieke, personagegedreven verhalen te vertellen over de wereld waar we vandaag in leven. De serie zal voor elke aflevering een andere cast hebben. In de eerste aflevering schitteren onder andere Lucas Hedges, Kaitlyn Dever, O’Shea Jackson Jr., George Wallace, Ed Asner en Brendan Francis Scannell. In de tweede aflevering schitteren Jon Bernthal, Boyd Holbrook, Amy Landecker, Beau Bridges en meer. Novak is de uitvoerend producent en de serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Welcome to Wrexham

In 2020 kochten Rob McElhenney (‘It’s Always Sunny in Philadelphia’) en Ryan Reynolds (‘Deadpool’) samen een voetbalteam in de hoop de club om te toveren tot een underdogverhaal waar de hele wereld zou voor supporteren. Het enige probleem? Rob en Ryan hebben nul ervaring met voetbal en hebben nog nooit samengewerkt. Ze menen het wel serieus met hun investering in Wrexham en willen de club naar een nieuw niveau tillen en het juiste doen voor de inwoners van de stad.

De ‘Red Dragons’, opgericht in 1864, zijn een van de oudste voetbalteams ter wereld en spelen momenteel in de National League, de vijfde klasse van de Engelse voetbalcompetitie.

Van Hollywood tot Wales, van het veld tot de kleedkamer, van het kantoor tot de pub, ‘Welcome to Wrexham’ volgt Rob en Ryans spoedcursus in het runnen van een voetbalclub en het onlosmakelijk verbonden lot van een team en een stad die rekenen op twee acteurs om de nodige hoop en verandering te brengen. De uitvoerend producenten van ‘Welcome to Wrexham’ zijn McElhenney, Reynolds, Nick Frenkel en John Henion. De serie wordt geproduceerd door Broadwalk Pictures.

Wicked Tuna

De National Geographic hitserie ‘Wicked Tuna’ vaart er weer op uit. Kijk mee hoe een groep commerciële vissers uit Amerika’s oudste zeehaven in Gloucester, Massachusetts, hun brood verdienen met vissen en op zoek gaan naar de gegeerde blauwvintonijn. De uitvoerend producenten van ‘Wicked Tuna’ zijn Craig Piligian en Mike Nichols, Lorene Machado is co-uitvoerend producent voor Pilgrim Studios.

Y: The Last Man

‘Y: The Last Man’ is een nieuwe FX-dramaserie gebaseerd op de gelijknamige populaire DC Comics-serie van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. ‘Y: The Last Man’ reist door een postapocalyptische wereld waarin een cataclysmische gebeurtenis alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitroeit. Enkel een cisgender man en zijn aapje overleven. De serie volgt de overlevenden in deze nieuwe wereld terwijl ze worstelen met hun pogingen om te herstellen wat verloren is en de mogelijkheid om iets beter op te bouwen. Eliza Clark is showrunner en uitvoerend producent naast Nina Jacobson, Brad Simpson, Mari Jo Winkler-Ioffreda, Vaughn en Melina Maksoukas. In de serie schitteren Diane Lane, Ashley Romans, Ben Schnetzer, Olivia Thirlby, Amber Tamblyn, Marin Ireland, Diana Bang, Elliot Fletcher en Juliana Canfield. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Voor het volledige overzicht van Star op Disney Plus kan je hier klikken.

Wil je het volledige aanbod van Disney Plus (inclusief Star) bekijken? Klik dan hier.