Disney heeft seizoen 2 van Ahsoka officieel bevestigd

Ahsoka Disney Plus
©Disney

Goed nieuws voor Star Wars-liefhebbers: Lucasfilm heeft aangekondigd dat seizoen 2 van ‘Ahsoka’ officieel in ontwikkeling is. Na het spannende eerste seizoen, met vele onthullingen en cliffhangers zoals bij een moderne Star Wars-serie past, kijken fans reikhalzend uit naar wat dit nieuwe seizoen in petto heeft.

Ahsoka Seizoen 2

‘Ahsoka’ seizoen 1 eindigde met een dramatische cliffhanger, waarbij belangrijke personages in een verre melkweg strandden. In het eerste seizoen zagen we allemaal hoe Ahsoka Tano, gespeeld door Rosario Dawson, en Sabine Wren, gespeeld door Natashia Liu Bordizzo, op zoek naar Ezra uiteindelijk zijn gestrand in een soort van alternatieve universum. Het precieze verhaal van seizoen twee is natuurlijk nog onbekend, maar het zou logisch zijn als ze een manier zullen zoeken om terug naar hun bekende universum te gaan.

De serie zal helaas ook moeten omgaan met de nasleep van het overlijden van de geliefde acteur Ray Stevenson die de rol van Baylan Skoll vertolkte in de serie. Als we meer informatie hebben, zorgen wij er voor dat het hier komt te staan.

The Mandalorian and Grogu

Het tweede seizoen van ‘Ahsoka’ komt in een interessante tijd, aangezien Lucasfilm gisteren ook de ontwikkeling van de nieuwe film ‘The Mandalorian and Grogu’ heeft aangekondigd. Deze aankondiging wekt speculatie over hoe de verhalen van ‘Ahsoka’ en ‘The Mandalorian and Grogu’ met elkaar verweven zullen zijn.

In de eerste drie seizoenen van ‘The Mandalorian’ volgden we de reis van Din Djarin, een eenzame Mandaloriaanse premiejager. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij op Grogu stuit op een missie om een myserieus kind te vangen voor wat het Empire blijkt te zijn. We kennen Grogu natuurlijk onder de schattige noemer Baby Yoda.

Din Djarin vormt een onverwachte band met Grogu en gaat op zoek naar een Jedi die hem verder kan trainen, maar de ‘jonge’ foundling kiest ervoor om bij Mando te blijven.

Ben je geïnteresseerd in Disney+? Bekijk dan ook vooral het volledige aanbod van Disney+.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.