Disney+ opzeggen – Zet je abonnement stop

disney plus opzeggen

Wij kunnen het ons niet voorstellen. Maar wil je, voor welke reden dan ook, je Disney+ abonnement opzeggen? Hieronder kan je zien hoe je dat met een paar simpele klikken kan doen.

Misschien heb je wel alles gekeken wat je wou kijken of ben je toe aan wat andere series en films. In dat geval kan je overwegen om voor een andere streamingdienst te kiezen zoals Viaplay of HBO Max.

Disney+ opzeggen

Voordat je jouw Disney+ abonnement opzegt, is het handig om te weten dat je abonnement niet meteen stopt. Je kan gewoon blijven verder streamen tot het einde van de factureringsperiode.

Er zijn verschillende manieren om je abonnement stop te zetten, de methode die jij moet gebruiken ligt aan het apparaat dat je gebruikt of hoe je jouw abonnement in de eerste plaats hebt aangekocht.

Disney+ opzeggen op de website

Wil je jouw Disney+ abonnement opzeggen via de website? Dan ben je hier aan het juiste adres! Volg onderstaande stappen om je abonnement te annuleren.

 1. Ga naar disneyplus.com en log in op je account.
 2. Klik op Account en daarna op Factureringsgegevens.
 3. Klik nu op Abonnement opzeggen
 4. Klik vervolgens op Opzegging voltooien
Disney plus opzeggen

Disney+ opzeggen in de App Store

Als je jouw disney+ abonnement hebt afgesloten via de App Store, moet je het ook via die weg beëindigen. Volg deze stappen om je abonnementen in de App Store te beheren.

 1. Open Instellingen op je apparaat.
 2. Tik op je Apple ID (helemaal bovenaan)
 3. Tik op Abonnementen
 4. Kies voor Disney+ en tik op Annuleer abonnement

Disney+ opzeggen in Google Play

Heb je een Android apparaat? Geen probleem, het is ook mogelijk om via de Google Play Store het abonnement op te zeggen.

 1. Open de Google Play Store
 2. Tik op het Menu en ga naar Abonnementen
 3. Selecteer het Disney+ abonnement
 4. Volg de stappen op het scherm om je abonnement op te zeggen.

Disney+ account verwijderen

Je Disney+-account, blijft na het beëindigen van je abonnement wel gewoon bestaan. Als je dit account compleet wilt verwijderen volg dan de stappen op de officiële hulppagina van Disney+.