Disney voegt 3 nieuwe films toe aan Disney Plus

because of winn dixie, disney plus

Disney heeft vannacht weer enkele leuke nieuwe titels toegevoegd aan de bibliotheek van Disney Plus. Onderstaande 3 films zijn per direct te streamen op de service. Veel plezier!

Cheaper By The Dozen (2003)

De familie Baker heeft alles wat hun hartje begeert. Maar wanneer Tom (Steve Martin) een baan als football coach en Mary als schrijfster aangeboden krijgen, besluiten ze te verhuizen. Druk met hun carrières in de nieuwe stad, zijn hun twaalf kinderen gefrustreerd vanwege te weinig aandacht en besluiten ze hun ouders een lesje te leren. Klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken.

Percy Jackson & The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson (Logan Lerman) ontdekt dat hij de zoon is van Poseidon (Kevin McKidd), een Griekse god. Samen met zijn vrienden Annabeth Chase (Alexandra Daddario) en Grover (Brandon T. Jackson) gaat hij op queeste om de gestolen bliksemschicht van Zeus (Sean Bean) terug te vinden en naar Olympus te brengen, en dit allemaal vóór de zomerzonnewende. Alleen op die manier kunnen ze een oorlog tussen de goden voorkomen. De film is gebaseerd op het boek De Bliksemdief van Rick Riordan.

Klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken.

Because Of Winn Dixie (2005)

Opal (AnnaSophia Robb) is een tienjarig meisje dat met haar vader Mr Buloni (Jeff Daniels), die dominee is, naar een trailer in een nieuwe stad gaat. Ze weet hier geen vrienden te krijgen, totdat ze een zwerfhond in een supermarkt aantreft. Als de bewakers net op het punt staan de arme hond af te voeren naar het asiel, vertelt Opal uit wanhoop dat de hond van haar is. Als ze zo snel even geen naam weet te verzinnen, zegt ze dat de hond Winn-Dixie heet (net zoals de naam van de supermarkt).

Klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken.

Mrs. Doubtfire (1993)

Wanneer Daniel en Miranda scheiden, krijgt Miranda de kinderen toegewezen. Daniel mag ze 1 x per week zien. Dat vindt hij te weinig en besluit zich te verkleden als oud vrouwtje en wordt zo de oppas van zijn eigen kinderen.

Klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken.

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

Larry geeft zijn slecht betaalde baan als museumbewaker op en wordt succesvolle bedenker van infomercial producten. Toch ontbreekt er iets in zijn leven, dus als de cowboy Jedediah zijn hulp in roept keert Larry terug naar het museum.

Klik hier om de film direct op Disney Plus te bekijken.

 

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.