Disney voegt 8 extra titels toe aan Disney Plus in Nederland

the proud family, disney plus

Disney is het jaar lekker begonnen, en we zijn er nog niet. We mochten ons op 1 januari gelukkig prijzen met een aantal leuke nieuwe titels, zoals 5 X-Men films, 5 Ice Age films, enkele Marvel-titels en meer.

Wij hebben even alle toevoegingen van 1 januari onder de loep genomen en we zijn tot de ontdekking gekomen dat er meer titels zijn toegevoegd aan Disney Plus dan ons van te voren was verteld, op precies te zijn 8.

Er zit van alles bij, onder andere het in Amerika razend populaire The Proud Family (seizoen 1), waar Destiny’s Child en Solange de theme song voor opnamen. Of de uit 1939 afkomstige korte animatiefilm The Ugly Duckling. En dan zijn we ook nog een mooie documentaire rijker van National Geographic, genaamd One Million, die wordt ingesproken door Laurence Fishburne en verkent hoe het zal zijn om over 1 miljoen jaar mens te zijn.

We hebben deze 8 nieuwe titels voor het gemak even op 2 januari gezet in onderstaand (volledig) overzicht, dat maakt het wat overzichtelijker. Klik op de groene plus om de titel direct in Disney Plus te openen.

Veel plezier!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.

[table id=1 responsive=collapse /]