Disney voegt 9 nieuwe films toe aan Disney Plus (overzicht)

a hidden life, disney plus, disney+

Vandaag (21 januari) heeft Disney 9 nieuwe titels aan Disney Plus toegevoegd. We zetten ze graag even voor je op een rijtje.

Wij ontvangen per februari 2022 weer contentlijsten van Disney, dus je kan binnenkort de volledige programmering van februari verwachten op de website.

Update 22 januari:

Zie hier een compleet overzicht van wat er in februari allemaal op Disney Plus verschijnt.

Wil je direct naar het volledige aanbod van Disney Plus? Klik dan hier.

Op vrijdag 21 januari zijn de volgende titels toegevoegd aan Disney Plus:

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘A Hidden Life’ (2019)

De visionaire schrijver-regisseur Terrence Malick brengt een verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten over de miskende held Franz Jägerstätter, die weigert voor de nazi’s te vechten in WOII. Hoewel de Oostenrijkse boer bedreigt wordt met executie vanwege verraad, houden zijn rotsvaste geloof en liefde voor zijn vrouw Fani en hun drie kinderen zijn geest levend.

‘Alvin & The Chipmunks’ (2007)

De 3 bijzondere eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodoor (de Chipmunks) besluiten in het huis van de liedjesschrijver Dave Seville te gaan wonen. Hun grootste droom is om een van de bekendste popgroepen allertijden te worden. Al snel krijgen ze succes in de muziekwereld, maar de hebberige platenbaas Ian buit de Chipmunks volledig uit! Kan Dave de Chipmunks op tijd redden of is Ian ze te slim af? Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

‘Alvin & The Chipmunks – The Squeakquel’ (2009)

Alvin en zijn vriendjes zeggen hun leven als popsterren tijdelijk vaarwel en gaan terug naar school. Ze schrijven zich in voor een wedstrijd en hopen een grote geldprijs te winnen om het muziekprogramma van de school te redden. Onverwachts komen ze hier de nieuwe meisjesband ‘The Chipettes’ tegen waar ze gelijk van onder de indruk zijn. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

‘Alvin & The Chipmunks – The Road Chip’ (2015)

Je favoriete haarballen, de Chipmunks, in een nieuw muzikaal avontuur! Wanneer Alvin, Simon en Theodoor denken dat Dave hen zal lozen ten behoeve van zijn nieuwe vriendin racen ze naar Miami om zijn aanzoek te verhinderen en hun gezin bij elkaar te houden Maar hun tochtje krijgt al snel een maffe wending, van scheuren op de snelweg tot optreden op een zwembadfeest, met spetterende gevolgen. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

‘Logan’ (2017)

In de nabije toekomst zorgt de vermoeide Logan voor de zieke professor X op een schuilplaats bij de Mexicaanse grens. Logans pogingen om hem te verstoppen voor de wereld worden onderbroken door de komst van een jonge mutant die achternagezeten wordt door donkere krachten.

‘The Revenant’ (2015)

Leonardo DiCaprio speelt de hoofdrol in dit gelauwerde, epische verhaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen van schrijver-regisseur Alejandro G. Iñárritu. Op een jachtexpeditie in de Amerikaanse wildernis wordt Hugh Glass (DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten. Ondanks het onvoorstelbare verraad van zijn vertrouweling (Tom Hardy) moet Glass een strenge winter overleven in een poging om te overleven.

‘Date Night’ (2010)

Om de sleur in hun relatie te doorbreken, besluiten de Fosters uit eten te gaan in het populairste restaurant van Manhattan. Tegen hun zin komen ze terecht in allerlei verwarrende situaties, wat het begin zal zijn van een waanzinnige nacht…Beleef een onvergetelijke avond met dit meesterwerk vol actie en humor.

‘Master and Commander: The Far Side of the World’ (2003)

De film speelt tijdens de Napoleontische oorlogen en toont het verhaal van Captain ‘Lucky’ Jack Aubrey, die in de Britse marine bekendstaat als een vechtkapitein, en scheepsdokter Stephen Maturin. Hun schip, de Surprise, wordt plotseling aangevallen door een superieure vijand. De HMS Surprise raakt zwaar beschadigd en een groot deel van haar bemanning is gewond. Nu wordt Aubrey verscheurd tussen plichtsgevoel en vriendschap. Er staat veel op het spel en hij achtervolgt het schip over twee oceanen, om zijn vijand te onderscheppen en gevangen te nemen. Deze missie kan zijn reputatie goeddoen, maar hij kan Lucky Jack en zijn bemanning ook vernietigen.

‘Catholics vs Convicts’ (2016)

Op 15 oktober 1988 was Notre Dame gastheer van de Universiteit van Miami in wat misschien wel een van de grootste wedstrijden in de geschiedenis van het universiteitsfootball was. Het was traditie versus branie, de nummer 4 Fighting Irish tegen de nummer 1 Hurricanes, de ene coachende ster, Lou Holtz, tegen de andere, Jimmy Johnson. Maar de naam die nog steeds aan de wedstrijd verbonden is stamt van een t-shirt dat door een paar studenten van Notre Dame was gemaakt: ‘Catholics vs. Convicts’.