Disney zet trailer ‘Pinocchio’ voor Disney Plus online

geppetto, tom hanks, pinokkio, disney plus

Disney heeft de officiële trailer van de nieuwe live action-film ‘Pinocchio’ voor Disney Plus online gezet. De film gaat op donderdag 8 september tijdens Disney Plus Day in première op de streamingdienst.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Pinocchio’ is de verfilming van de populaire animatiefilm uit 1940 met dezelfde naam. De film is op diens beurt weer gebaseerd op het gelijknamige boek van Carlo Collodi uit 1883.

In dit artikel:

Verhaal

Jiminy Cricket is getuige van hoe de speelgoedmaker Gepetto een houten pop maakt en die Pinocchio noemt. Gepetto heeft een wens en dat is dat de pop een echte jongen wordt. Dan krijgt de speelgoedmaker bezoek van een fee en die zorgt er niet voor dat Pinocchio een echte jongen van vlees en bloed wordt, maar dat hij enkel tot leven komt. Er is meer nodig om Pinocchio te laten veranderen naar een echte jongen. Daarnaast zijn er ook kapers op de kust die het plan willen verstoren en misbruik van de situatie willen maken. Lukt het Pinocchio om een echte jongen te worden?

Cast en crew

‘Pinocchio’ wordt geregisseerd door niemand minder dan Robert Zemeckis (‘The Polar Express’, ‘Cast Away’ en ‘Forrest Gump’). Tom Hanks kruipt in de huid van houtsnijder Geppetto. Benjamin Evan Ainsworth (‘The Haunting of Bly Manor’) speelt Pinokkio en Joseph Gordon-Levitt (‘Inception’) is Jiminy Cricket.

Academy Award-genomineerde Cynthia Erivo is de Blue Fairy, Keegan-Michael Key is Honest John, Academy Award-genomineerde Lorraine Bracco is Sofia the Seagull, een nieuw personage en Luke Evans is The Coachman.

‘Pinocchio’ zal op donderdag 8 september tijdens Disney Plus Day in première gaan op Disney Plus. Klik hier voor het volledige overzicht van wat er op Disney Plus Day allemaal op de streamingdienst verschijnt.

Zie hieronder de nieuwe trailer van ‘Pinocchio’.