Disney Plus Day 2022: Alle nieuwe titels (overzicht)

Disney heeft zojuist het volledige aanbod voor Disney Plus Day 2022 bekend gemaakt. De verjaardag van de service vindt dit jaar plaats op 8 september 2022 en wordt gevierd met een groot aantal nieuwe titels. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Pinokkio’

‘Pinokkio’ is een remake van de film uit 1940. De film gaat over de houten pop Pinokkio (Benjamin Evan Ainsworth; ‘Flora & Ulysses’) die tot leven wordt gebracht door de blauwe fee (Cynthia Erivo; ‘Harriet’) en verschillende avonturen beleeft terwijl hij ernaar streeft een echte jongen te zijn.

‘Cars op Rondreis’

In deze nieuwe serie volgen we Lightning McQueen en zijn beste vriend Mater op een cross-country roadtrip door de Verenigde Staten terwijl ze naar het oosten reizen om bij de bruiloft van de zus van Mater te zijn.

‘Epic Adventures with Bertie Gregory’

In deze serie volgen we het gezicht van een nieuwe generatie ambitieuze avonturiers, de 29-jarige Bertie Gregory. Hij neemt kijkers mee op epische reizen die de meest spectaculaire en geheimzinnige uithoeken van onze wereld laten zien. Met toonaangevende filmtechnologie vertelt de serie buitengewone en levensechte dierenverhalen en neemt kijkers mee voor elke minuut van de actie.

‘Growing Up’

In ‘Growing Up’ worden de uitdagingen en overwinningen van het opgroeien tot een volwassene verteld aan de hand van 10 meeslepende verhalen. De serie volgt verschillende personen in de leeftijd van 18 tot 22 jaar terwijl ze hun verhaal vertellen. Ze vertegenwoordigen een breed scala aan ervaringen en geven het publiek krachtige verhalen die een boeiende kijk bieden op de tienerjaren en interne obstakels waarmee jonge mensen worden geconfronteerd op hun pad naar zelfontdekking en acceptatie.

‘Thor: Love and Thunder’

In het vierde deel van de populaire Thor reeks volgen we Thor op zijn reis naar innerlijke vrede, maar zijn reis wordt al snel verstoord door een moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Thor roept de hulp in van koning Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster, die op onverklaarbare wijze zijn magische hamster hanteert als Mighty Thor om het mysterie achter de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

‘Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder’

In deze nieuwe documentaire nemen we een kijkje achter de schermen van de productie van Thor: Love and Thunder. De sterren en de filmmakers vertellen hoe de film gemaakt is en laten zien hoe een grote Marvel productie tot stand komt.

‘Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return’

In ‘Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return’ nemen we een kijkje achter de schermen bij de productie van de Obi-Wan Kenobi serie. In deze nieuwe special laten de cast en crew niet eerder vertoonde beelden van de serie zien en leggen ze uit hoe de serie tot leven is gekomen.

‘Mike’

‘Mike’ vertelt het controversiële verhaal van Mike Tyson. De serie van 8 afleveringen laat de ups-and-downs van de bokscarrière en het privéleven van Mike Tyson zien. Met de focus op Mike Tyson onderzoekt de serie de verhoudingen van rassen in Amerika, de macht van de media, en de verhouding tussen rijk en arm.

‘Wedding Season’

De serie ‘Wedding Season’ vertelt het verhaal van Katie en Stefan die verliefd worden op een bruiloft en een affaire beginnen. Twee maanden later bij de bruiloft van Katie worden haar nieuwe man en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het gedaan heeft. Stefan denkt dat Katie het gedaan heeft en niemand weet zeker wat de waarheid is.

‘Welcome to the Club’

‘Welcome to the Club’ is een nieuwe Simpsons short waarin Lisa graag een prinses wil worden, maar erachter komt dat slecht zijn misschien toch leuker is.

‘Tierra Incognita’

In ‘Tierra Incognita’ gaat Eric Dalaras op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van zijn ouders en komt hij terecht in een angstaanjagende wereld. Eric besluit terug te keren naar de plaats van zijn jeugd, Cabo Qwert, waar hij antwoorden wil zoeken in het horrorpretpark waar zijn ouders voor het laatst zijn gezien.

‘She-Hulk – Aflevering 4’

In de serie ‘She-Hulk’ moet Jennifer Walters, een advocaat die gespecialiseerd is in bovennatuurlijke rechtszaken, het gecompliceerde leven van een alleenstaande dertiger die toevallig ook nog een Hulk is navigeren.

 

Disney Plus Day 2022 overzicht