She-Hulk vanaf vandaag te zien op Disney Plus

she hulk, disney plus, disney+

She-Hulk, de vrouwelijke versie van The Hulk, is er dan eindelijk. De nieuwe Marvel-serie is vanaf vandaag te zien op Disney Plus

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘She-Hulk’ is een comedyserie, waarin Bruce Banner (gespeeld door Mark Ruffalo) zijn nicht Jennifer Walters (gespeeld door Tatiana Maslany) helpt wanneer zij een noodbloedtransfusie nodig heeft na een auto-ongeluk. Maar je raadt het al, dat gaat mis en ook zij krijgt hierdoor dezelfde krachten als Banner, met alle gevolgen van dien.

Ook zien we Tim Roth in ‘She-Hulk’ verschijnen, hij kruipt in de huid van Abomination.

‘She-Hulk’ bestaat in totaal uit 10 afleveringen. De eerste episode is vanaf vandaag 18 augustus te zien op Disney Plus.

Marvel op Disney Plus in 2022

De Marvel-machine draait op volle toeren op Disney Plus. Waar recent ‘Moon Knight’ en Ms Marvel al verschenen staan ook ‘Secret Invasion’, ‘Iron Heart’, het tweede seizoen van ‘What If’ en ‘I Am Groot’ nog op de agenda voor dit jaar. En alsof dat nog niet genoeg is krijgen we ook nog twee Marvel-specials voorgeschoteld in 2022: ‘The Guardians Of The Galaxy: Holiday Special’ en de Halloween-special ‘Werewolf By Night’. Een aardige Marvel overload dus op de streamer van de House of Mouse.

Tijdens Disney Plus Day werd er een korte teaser van ‘She-Hulk’ gepresenteerd. Bekijk de video hieronder.