Disney’s ‘Cruella’ nu te zien op Disney Plus met VIP-toegang

cruella, disney plus, disney+

Het is zover! ‘Cruella’ is vanaf nu te zien op Disney Plus. De nieuwe Disney-film kan via VIP-toegang gekocht worden op de service.

Klik hier hoe je de film via VIP-toegang (21,99 euro) aanschaft. Heb je nog geen Disney Plus-abonnement en wil je dit graag? Klik dan op boven of onderstaande Disney Plus banner (of klik hier). Voor 8,99 per maand of 89,99 euro per jaar (2 maanden gratis!) kijk je naar al je favoriete Disney-films, inclusief het gehele Star-assortiment. Je hebt een actief abonnement op Disney Plus nodig om ‘Cruella’ te kunnen kopen.

De bioscopen zijn in Nederland nog steeds gesloten, dus ‘Cruella’ is op dit moment alleen via Disney Plus te bekijken. Naar verwachting gaan de zalen op zaterdag 5 juni weer open, dan zal de Disney-film ook in de bioscopen gaan draaien.

Plot ‘Cruella’

‘Cruella’ speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, te midden van de punkrockrevolutie. De film volgt het jonge arme meisje Estella (Emma Stone), een slimme en creatieve zwendelaar die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. Samen bouwen ze een leven voor zichzelf op in de straten van Londen.

Op een dag valt Estella’s talent voor mode in het oog van barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson uit oa ‘Howards End’ en ‘Sense & Sensibility’), een modellegende die enorm chic is en een groot aanzien heeft. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Titel: Cruella
Categorie: Komedie / Misdaad
Duur: 2 uur en 14 minuten
Jaar: 2021
Regisseur: Craig Gillespie
Geschreven door: Dana Fox, Tony McNamara
Geproduceerd door: Andrew Gunn, Marc Platt, Kristin Burr
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong, Tipper Seifert Cleveland, Kayvan Novak, John McCrea, Jamie Demetriou, Niamh Lynch, Andrew Leung, Ed Birch, Dylan Lowe, Paul Bazely, Abraham Popoola, Leo Bill, Ninette Finch, Sarah Crowden.

Bekijk hieronder de trailer van ‘Cruella’.

Zo kijk je ‘Cruella’ op Disney Plus met VIP-toegang (stappenplan)