Disney’s ‘Wreck-It Ralph’ morgen te zien op televisie

wreck it ralph, disney plus, televisie

Mocht je ‘Wreck-It Ralph’ nog niet hebben gezien, dan kan je deze nu ook op televisie kijken als je dat wil. De animatiefilm van Disney uit 2012 is morgen (donderdag) om 20:30 uur te zien op SBS 9. 

In ‘Wreck-it Ralph’ is Ralph de slechterik in het spel waarin hij woont. Hij is het alleen zat om steeds de schurk te zijn en gaat op zoek naar een nieuw spel waarin hij wel zijn positieve ei kwijt kan. Ralphs zoektocht veroorzaakt chaos in de gamewereld en hij moet een aantal moeilijke keuzes maken.

Tijdens zijn grote avontuur ontmoet Ralph de harde meedogenloze Sergeant Calhoun uit de game Hero’s Duty en het irritante buitenbeentje Vanellope van Schweetz uit de zoete cart-racing game Sugar Rush, die weleens zijn grootste vriend kan zijn. Maar alles verandert als een dodelijke vijand wordt ontketend die de gehele arcadewereld en Venellope bedreigt. Krijgt Ralph het voor elkaar om zijn droom te verwezenlijken en de arcadewereld te redden voor het te laat is?

Wil je hem nu direct kijken, dan kan dat natuurlijk op Disney Plus, klik dan hier. Het vervolg op ‘Wreck-it Ralph’, de super vermakelijke ‘Ralph Breaks The Internet’ uit 2018, is ook op de streamingservice van de Huismuis te zien. Bekijk hieronder de trailers van beiden films.

Veel plezier!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.